mandag den 5. november 2012

Hurtige dagligvarer lige til døren

Osuma.dk introducerer samme dags levering af dagligvarer bestilt via internettet. Bestil inden kl. 10 og få leveret samme dag fra kl. 13.

På Osuma.dk (Online SUper MArked) kan østjyder vælge mellem Danmarks største online sortiment af dagligvarer og få varerne leveret direkte hjem på køkkenbordet.

Med valget mellem to daglige leveringstidspunkter kl. 13 til 17 eller kl. 17 til 20 har Osuma.dk i forvejen Danmarks bedste og mest fleksible leveringsvilkår. Disse gøres nu endnu bedre, med muligheden for bestilling helt frem til kl. 10 på leveringsdagen. Oven i købet med leveringspriser fra kun 19 kr.

Bestilling og levering samme dag
Planlægning af dagligvareindkøb kan være et problem, når der handles dagligvarer via internettet. Vores kunder ønsker at åbne køleskabet om morgenen og beslutte hvad de skal have at spise om aftenen. Med muligheden for bestilling frem til kl. 10 er dette nu muligt fortæller Karol Fuks fra Osuma.dk.

Varerne pakkes på leveringsdagen i Kvickly Ry, som er et af Østjyllands førende dagligvarehuse og kendt for deres høje kvalitet af fødevarer og store økologiske sortiment.

Som det eneste e-supermarked i Danmark leverer Osuma.dk desuden et omfattende sortiment af frostvarer. Varerne transporteres i Osuma.dks specialbyggede køle- og frostbiler, som sikrer korrekt opbevaring af varerne under hele transporten.

På Osuma.dk kan man desuden vælge at få varerne leveret på to måder. Som udgangspunkt leverer Osuma.dk, som de eneste, varerne helt ind på køkkenbordet og tager transportemballagen med sig igen. Det er nemt og bekvemt, og man slipper for at håndtere og betale for emballage. Men er man ikke hjemme til at tage imod varerne, kan man i stedet vælge at få varerne leveret i papkasser og frostposer, som stilles efter aftale.

2 års fødselsdag for en bedre livsstil
Det er nu 2 år siden at Osuma.dk for alvor begyndte at levere daglivarer til Østjyderne.
Det fejres med en række kampagner og gode tilbud i den kommende tid.

Det er en livsstil at handle dagligvarer via internettet siger Karol Fuks og fortsætter Vi har rigtigt mange kunder, som har handlet fast på Osuma.dk siden vi startede for 2 år siden. De har alle det tilfælles, at de hellere vil bruge deres tid på noget andet, end at stå i kø og bære deres dagligvarer hjem. Vi kan virkeligt se, at det har ændret den måde, som vores kunder tænker og lever på. Men det kræver, at man aktivt beslutter sig for, at købe sine dagligvarer via internettet, og dermed lægge sine vaner om. Med bestilling og levering samme dag er det bare blevet meget nemmere afslutter Karol Fuks.

--

Osuma.dk (Online SUper MArked) er Østjyllands førende e-supermarked og drives af Søren Christiansen og Karol Fuks i samarbejde med Kvickly Ry. Vi leverer dagligvarer i 35 postnumre i, og omkring Århus, til private, virksomheder og offentlige institutioner.

Læs mere her

tags: Danmark, internet, Århus, Østjylland, virksomhed, supermarked, økologi, Kvickly, livsstil,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar