lørdag den 29. september 2012

Stå ikke i kø for at købe den ny iPad fra Apple

På lige fod med enhver anden amerikansk borger kan du købe den nye iPad fra Apple online direkte i USA via ShopUSA.com, uden at stå i kø.

ShopUSA.com fragter den direkte til din adresse i Danmark og du undgår at bøvle med told, moms og fragt. Usa har et kæmpe udvalg af varer som ikke kan købes i danske butikker, den ny iPad fra Apple er blot en af dem.

Hvordan fungerer ShopUSA

Du registrerer dig som bruger på www.shopusa.com i Virginia (det er gratis), via din mail tilsendes dit suite nummer (kundenummer) og straks kan adressen i Virginia tages i brug.

Du kan nu handle overalt og når som helst det passer dig i hele USA og som i alle andre online shops betaler man direkte i onlinebutikken.

Køber du den ny iPad betaler du derfor direkte til Apple og bruger din ShopUSA adresse i Virginia som modtageradresse i USA.

Når du har færdiggjort dine indkøb skal du blot huske at registrere dine varer på www.shopusa.com således at der på forhånd kan afregnes told, moms og fragt når varen sendes fra USA til din adresse i Danmark.

ShopUSA har en dansk kundeservice, som står til rådighed med shopping tips og praktiske spørgsmål på alle hverdage mellem kl. 8.00 og 10.00 på telefon 36 96 93 75. ShopUSA`s danske kundeservice kan også kontaktes på dk@shopusa.com.
Se også vores demovideo med dansk tale på www.ShopUSA.com

Der er 3 grunde for at sende varer fra USA via ShopUSA.com

1. Er du registreret som kunde hos ShopUSA handler du på lige fod med enhver anden amerikansk kunde.

2. ShopUSA sørger for den laveste fragtpris.

3. ShopUSA ordner told, moms og fragt og sørger for at din vare sendes direkte til din adresse i Danmark.

Læs mere her

tags: USA, Danmark, moms,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar