lørdag den 29. september 2012

Fuldstændig gratis service holder dit website up-to-date!

Som noget helt nyt har webfirmaet HTML24 valgt at udvikle en gratis service, som kan hjælpe hjemmesideejere, store som små, med at holde deres website up-to-date.

Hvis du kører en webshop eller måske et alm. website, ved du hvor svært det er at undersøge om alt teknikken er tip-top, så det kan man nu overlade til en gratis månedlig rapport!

Systemet sender rapporten til din e-mail adresse en gang om måneden. Rapporten oplyser bl.a. om hvorvidt du bør opdatere dit bagvedliggende administrationssystem, om din eventuelle Google Analytics sporing er implementeret samt om der findes kodefejl på hjemmesiden.

Systemet er fuldstændig gratis, og kræver ikke at du oplyser koder eller andet sikkerhedskritisk, da systemet udelukkende undersøger information som alligevel er offentligt tilgængeligt.

"Som webshopejer kan man spare ufatteligt mange penge på sådan et system. Det kan koste dyrt, hvis websitet pludselig ikke virker - eller der er fejl som forårsager at kunder f.eks. ikke kan gennemføre et køb." udtaler Søren Hansen, Creative Director hos Form Agenda i Ålborg, som jævnligt arbejder med udvikling af webshops.

Bo Møller, Adm. dir. i HTML24 fortsætter "Vi havde alligevel udviklet systemet til at teste websites vi selv har leveret, og synes det kunne være sjovt at stille en gratis service til rådighed for andre firmaer. Jeg håber virkelig at andre kan få gavn af systemet, ligesom vi selv har."

HTML24 planlægger at lancere systemet endeligt i Oktober, men har allerede nu åbnet op for tilmeldinger.

Besøg sitet på uptodate.html24.dk og vær med når den første rapport sendes ud.

Læs mere her


Ingen kommentarer:

Send en kommentar