fredag den 27. juli 2012

Fokus på guldhandel - Tjen penge på dine brugte smykker

Du har sikkert en del guldsmykker liggende i den dybeste skuffe. Arvestykker du aldrig bruger, smykker der ikke betyder noget særligt, eller måske et par ringe fra eksmanden.

Guldpriserne har nået nye højder, prisen på guld er steget eksplosivt den seneste tid, og nu tilbyder Hellerups guldopkøber, Nicuma, landets højeste priser på guld.

Vi afregner guldprisen for et gram finguld (24 karat guld) ud fra aktuel dagspris på verdensmarkedets LondonFix AM, som er det globale kursindeks for guld, siger Nicumas adm. direktør Sidsel Glerup.

Som eksempel vil en almindelig 18 karats guldhalskæde på 100 gram indbringe 19.100 kr. ud fra dagsprisen d. 17. august 2011.

Grønt guld
Elegante kvinder verden over udsmykker sig med skinnende guldarmbånd, guldringe, guldørestikker og guldhalskæder. Guldsmykker er prestigeobjekter, der vidner om rigdom og evigt liv. Men hvad mange ikke tænker over er, at det guld vi beundrer, er frembragt med kolossale miljømæssige og menneskelige omkostninger. Derfor vil Nicuma gå forrest og aktivt bidrage til et bæredygtigt samfund ved at genbruge guldet. Ved omsmeltning af smykkerne kan guldet genanvendes på ny og herved undgår man, at bidrage til udvinding af guld fra miner i undergrunden. Når du sælger dine gamle eller ødelagte smykker til Nicuma, gør du derfor sammen med Nicuma en indsats for at bevare et bæredygtigt miljø. I genbruger guldet.

Se mere på www.nicuma.dk hvor du kan udregne prisen på dine smykker. Eller kontakt adm. direktør: Sidsel Glerup / info@nicuma.dk / +45 72 30 10 71


Læs mere her

tags: 2011, direktør, London, smykker, omkostninger, miljø,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar