tirsdag den 5. juni 2012

Auderes er med i ny stor dansk komedie

D. 13. Oktober har den nye store danske komedie Klassefesten premiere.

Filmen er instrueret af Niels Nørløv Hansen, og tæller stor navne som Anders W. Bertelsen, Nikolaj Kopernikus, Troels Lyby og Aquas altid smukke frontdame Lene Nystrøm. Audere har også en rolle i denne nye komedie, da man i det gode selskab af store danske talenter også finder en række af Auderes eksklusive rejseprodukter.

Filmens omdrejningspunkt er tre gamle gymnasiekammerater, der i fællesskab drager af sted for at fejre 25 års jubilæum på deres gamle gymnasium. De tre kammerater beslutter sig for at kombinere jubilæet med en fælles weekendtur til minde om deres festlige fortid i gymnasieårene. Weekendturen bringer dem ud på en længere rejse, som overstiger selv deres vildeste fantasier. Og Auderes eksklusive rejseprodukter er med dem hele vejen.

Info om Audere Slightly More Sophisticated.

www.audere.dk er italiensk design i form af ure, scooterhjelme, bælter, tasker, golf- , business- og rejseudstyr i en unik kvalitet, til både ham og hende.
Audere har valgt overvejende at handle med små italienske fabrikanter for at holde liv i de stolte håndværkstraditioner, familieejede virksomheder og det ægte italienske design - Made In Italy .


Læs mere her

tags: Film, virksomhed, Troels Lyby, scooter,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar