fredag den 25. maj 2012

Lummer og festlig jul i vente

- salg af kostumer boomer trods den økonomiske krise!

Julen er ikke kun gaver, kalenderlys og dansk mad, men også fest og udklædning. Salget af kostumer stiger som aldrig før, selvom den økonomiske krise for alvor har ramt landet, og prisstigninger på fødevarer kan mærkes på pengepungen, så betyder det dog ikke, at folk skruer ned for festlighederne. Når krisen kradser stiger lysten til fest, og julen er ingen undtagelse.

Efter en veloverstået Halloween, oplever vi nu et stort salg i julekostumer, blandt andet op til J-dag, og nu starter alle julefrokosterne også. Danskerne vil gerne hoppe rundt som nisser og julemænd. Noget tyder afgjort på at folk ikke sparer på kostumer og udklædning til højtiderne. udtaler direktør Daniel Andersen fra Temashop.dk og fortsætter: Dog mærker vi, at at folk er blevet mere kræsne og samtidig meget bevidste omkring priserne, de surfer i lang tid for at finde det helt rigtige kostume til den helt rigtige pris. Her hos Temashop har vi prisgaranti, hvilket sikrer vores kunder den laveste pris altid. Han påpeger da også, at de oplever mange henvendelser fra kunder, der ønsker rabatter og prisgaranti: Krisen er med til at gøre forbrugerne mere prisbevidste de vælger ikke det første og bedste længere, men er mere velovervejede i deres indkøb.

Kvinderne vil være frække!
Hos Temashop oplever de også en særlig tendens hos kunderne, der køber kostumer til jul, og de kan afsløre, at det er de lidt mere frække kostumer til kvinderne, der er i høj kurs hos de kvindelige kunder. Børnene vil gerne være rensdyr og søde alfer, mens mændene er til de mere traditionelle nisse- og julemændskostumer. Men alt tyder på, at vi går en lummer jul i møde med mange fester og flotte udklædninger.

Mangler du et kostume til julen Er du træt af kedelige og traditionelle julekostumer Så har Temashop.dk her et par ideer til specielle og anderledes kostumer:
Superhelte julemand
http://www.temashop.dk/super-julemands-kostume-6904.html
Superhelte rensdyr
http://www.temashop.dk/super-rensdyr-kostume.html
Julemankini
http://www.temashop.dk/julemands-mankini-kostume.html
Kvindeligt snemandskostume
http://www.temashop.dk/frk-snemand.html

Læs mere her

tags: direktør, økonomi, penge, prisstigninger,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar