fredag den 25. maj 2012

Årets Juleønsker 2011

PriceRunner.dk har for sjette år i træk undersøgt det danske marked og fundet de mest populære juleønsker hos henholdsvis mænd og kvinder. Undersøgelsen er lavet på baggrund af en spørgeskema undersøgelsen af besøgende forbrugere på prissammenligningstjenesten PriceRunner.dk i perioden 1. november til 14. november 2011.

Hos kvinderne er de mere traditionelle gaver som Smykker, Parfume, Tøj og Sko, Lingerie med på listen igen. Men mest populære er dog ønsker som gavekort, køkkenudstyr og underholdning. Specielt køkkenmaskiner fra Kenwood og Kitchenaid er favorit ønsker hos mange.

Spillerkonsoller har hos mændende været det mest populære i de sidste fire år og i år er da heller ingen undtagelse. Det er specielt konsoller som PlayStation 3 og Microsoft Xbox med Kinect. En overraskelse hos mændende er i år Tøj og Sko som ligger over tidligere populære ønsker som TV, Film og Gavekort. Kontante penge gaver er ny på listen i år og ligge ganske højt over traditionelle gavekort.

Ønsker hos mænd:
1. Spillekonsoller (Playstation, Nintendo, Xbox)
2. Tøj og Sko
3. TV eller Blu-Ray afspiller
4. Film (DVD og Blu-Ray)
5. Penge
6. Mobiltelefon
7. Gavekort til underholdning/rejser
8. Gavekort til shopping
9. Spil til computer og konsoller
10. Køkkenudstyr og maskiner som Kitchenaid, Kenwood osv.
11. Kaffe- og Espressomaskiner
12. Bøger
13. Motionsudstyr og træningstøj
14. Udstyr til bilen
15. GPS

Ønsker hos kvinder:
1. Gavekort til shopping
2. Køkkenudstyr og maskiner som Kitchenaid, Kenwood osv.
3. Smykker
4. Gavekort til underholdning/rejser
5. Tøj og Sko
6. Parfume og Makeup
7. Bolig dekoration og indretning
8. Bøger
9. Penge
10. Spillekonsoller (Playstation, Nintendo, Xbox)
11. Lingerie
12. Motionsudstyr og træningstøj
13. Film (DVD og Blu-Ray)
14. TV eller Blu-Ray afspiller
15. Wellness produkter (Wake-up light, Massagestole osv)

Undersøgelsen
Undersøgelsen er lavet i perioden 1. november til 16. november 2011. 1247 forbrugere har deltaget i undersøgelsen. Alle deltagere er over 18 år.
PriceRunner.dk tager forbehold for eventuelle trykfejl og pris ændringer.

Om PriceRunner.dk
PriceRunner er den førende forbrugerguide for pris- og produktsammenligninger. PriceRunner lister både betalende og ikke betalende forhandlere for at give forbrugerne det bedste overblik. Virksomheden har afdelinger i Sverige, Storbritannien, Tyskland, Frankrig, Danmark, Østrig og USA. Ca. 8 millioner unikke brugere anvender PriceRunners gratis tjeneste hver måned. Vi opdaterer ca.12 millioner priser hver dag og sammenligner priser på produkter såsom TV, mobiltelefoner, computer udstyr, babyudstyr, tøj, hårde hvidevarer, flyrejser og meget mere. Besøg www.pricerunner.dk for yderligere information.


Læs mere her

tags: USA, Danmark, 2011, Sverige, Tyskland, Storbritannien, bilen, Microsoft, Frankrig, Nintendo, Film, Playstation, computer, penge, Mobiltelefon, Østrig,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar