mandag den 7. maj 2012

Køb færdigretter online på nemlig.com

Fra mandag den 6. februar lancerer Danmarks største online supermarked nemlig.com lækre færdigretter af høj kvalitet fra den populære Slagter Lund på Frederiksberg.

Nu indleder online supermarkedet nemlig.com et samarbejde med Slagter Lund om levering af lækre færdigretter. Slagter Lund har gennem 4 generationer holdt fanen højt for kvalitetsrige råvarer og det gode håndværk. Kødet stammer fra landbrug med fokus på kvalitet og dyrevelfærd. Slagter Jan Lund har ikke blot stået i lære hos sin far - han er også udlært kok fra Søllerød Kro. Han gør en dyd ud af at holde den stolte familietradition i ave, men lader sig bestemt også inspirere af gastronomiens øvrige mestrer.

Der er retter for enhver smag, og udvalget er stort - med over 20 forskellige retter. Her er alt fra coq au vin og hummersuppe til boller i karry og chili con carne. Retterne er lavet helt fra bunden uden tilsætningsstoffer og smager lige så godt, som hvis du selv havde stået over gryderne.

"Det glæder mig at vores næste skridt inden for specialbutikker netop er Slagter Lund, der er indbegrebet af høj kvalitet og gode råvarer. Færdigretter fra Slagter Lund er take away på den gode måde - bragt lige til døren den time på dagen det passer dig - nemmere bliver det ikke", siger Marketingchef, Jan Møller fra nemlig.com.

De fleste retter koster 69,50 kr. og en ret er typisk tilpasset 1 til 2 personer. Det giver en kuvertpris, der er svær at gøre bedre selv. I uge 6 er der 50 % rabat på: chili con carne, kylling i rød karry, oksegullasch, boller i karry, græske lamme frikadeller og kalvefrikassé. Du får nu både leveret lækker færdiglavet aftensmad og dine dagligvarer lige til døren den time på dagen, der passer dig.

Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar