tirsdag den 29. maj 2012

Julesalget er i fuld gang på nettet

År efter år starter julesalget lidt tidligere. Butikkerne har stort fokus på julesalget, og kunderne vil gerne undgå julestressen i december. Hos netbutikken CoolStuff.dk har julesalget været i gang længe

Vores julekampagner er startet for længe siden og vi solgte vel vores første julegaver omkring 1. oktober. Det er meget tydeligt at se at julesalget er gået i gang fortæller Country Manager fra CoolStuff.dk Nikolaj Astrup Madsen

Julesalget i de fysiske butikker starter normalt lige efter efterårsferien, hvor man kan se de første juleting i butikkerne. Netbutikkerne kan se hvilket søgeord der er brugt i Google før et køb er gennemført. CoolStuff.dk fik deres første besøg fra ordnet 'Julegaver', som resulterede i et salg, i midten af september.

En hurtig Googlesøgning på ordet 'Julegaver' viser da også, at CoolStuff ikke er alene om være forberedt til julen. Det kan virke meget tidligt at købe julegaver i starten af oktober, men for kunderne er der flere fordele ved at være tidligt ude eftersom at:

1) De mest populære gaver på nettet bliver allerede udsolgt i slutningen af november, og de kan være svære at få hjem inden jul.

2) Netbutikkerne har tid til at give en ekstra god kundeservice. Mange netbutikker bliver overraskede over det store julesalg, og det præger både kundeservice, antal fejlleveringer og lignende.

3) Mange køber også gaver i udenlandske netbutikker i for eksempel USA, og så kan fragten og tolden tage længere tid end man tror.

4) Og i sidste ende er december bare lidt sjovere, når alle andre render stressede rundt efter de sidste julegaver, og man selv har sit på det tørre

Hos CoolStuff.dk topper julesalget normalt i uge 50, men allerede i uge 44 var omsætningen fordoblet i forhold til en normal uge.

CoolStuff.dk sælger sjove og anderledes gadgets og ting, og er en af Danmarks største gadgetbutikker. CoolStuff.dk budgetterer med en omsætning på over 11 millioner i 2011, hvor næsten halvdelen af salget sker i november og december.

Læs mere her

tags: USA, Danmark, 2011, Google, december, julegave, omsætning, stress, efterårsferie,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar