torsdag den 31. maj 2012

Danmarks første discountsupermarked på nettet

Danmarks største online supermarked, nemlig.com, lancerer nu et omfattende discountsortiment og går dermed i åben kamp om discountforretningernes kunder. Samtidig går onlinesupermarkedet også målrettet efter de mange danskere, som endnu ikke har lagt deres dagligvarer i en virtuel indkøbskurv, fordi de har haft opfattelsen af, at dagligvarer på nettet er for dyre.

Danskernes kærlighed til at handle dagligvarer til discountpriser synes uden ende. Discountbutikkerne stod i slutningen af 2011 for 47 % af dagligvarebutikkerne i Danmark og det tal vil stige, viser prognose fra Retail Institute Scandinavia. Men den store bølge af succes, som traditionelle discountforretninger har reddet på i de sidste mange år, ser nu ud til at få modstand fra en ny vinkel: Online supermarkedet, nemlig.com, lancerer som de første i Danmark et stort og omfattende discountprogram bestående af over 600 varer.

Vi vil være en stor aktør på dagligvaremarkedet, og derfor skal vi også være med på discount. Det er vi nu på en stor del af vores sortiment, hvor vi er lige så billige som de landsdækkende discount-supermarkeder siger marketingchef i nemlig.com, Jan Møller.

Discountbutikkerne er indtil nu kun blevet udfordret af de traditionelle supermarkeder, som har fast lavpris eller discountpriser på en stor del af sortimentet og kalder det "X-tra lave priser", en discountbutik i butikken og Gul Pris alle betegnelser for varer til discountpriser.

Discount vil flytte forbrugere fra fysisk handel til net-handel

En forbrugeranalyse af e-supermarkeder foretaget af Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen i 2011 viste, at næsten tre fjerdedele af de forbrugere, som ikke har købt dagligvarer via e-supermarkeder, ville overveje at gøre det, hvis varerne er billigere end i traditionelle dagligvarebutikker. Med sit discountsortiment regner nemlig.com nu med at komme i dialog med de mange potentielle kunder.

Jeg tror, at vi med vores store discountprogram åbner døren til at købe dagligvarer online hos de mange forbrugere, som endnu ikke har handlet dagligvarer på nettet fortæller Jan Møller.

Faktaoplysninger om nemlig.com

nemlig.com blev grundlagt d. 25. august 2010, og er i dag Danmarks største online supermarked med mere end 5000 varer i sortimentet og over 250 ansatte

nemlig.com leverer varer i hele Storkøbenhavn fra Hillerød i nord til Køge i syd og Roskilde i vest

Omsætningen ligger på et trecifret millionbeløb og forventes fordoblet i løbet af 2012

nemlig.com bygger på avanceret brug af it og vandt i 2011 E-handelsprisen i Danmark og bronze ved den tilsvarende internationale konkurrence European E-commerce awards 2011 ved Global E-commerce Summit.

Læs mere her

tags: Danmark, 2010, 2011, Køge, bronze, Roskilde, 2012, supermarked, Hillerød, Europe, konkurrence, E-handelspris, Fakta,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar