onsdag den 25. april 2012

Ny web-shop gør det nemmere og sjovere at handle børnetøj på nettet

Ny online web-shop giver nye og anderledes spændende muligheder for at powershoppe på nettet til glæde for forbrugerne.

Det er en af Randers førende børnetøjsforretninger, Lillepot, der går online med den nye landsdækkende web-shop service Lillepot.dk. Dermed efterkommer børnetøjsbutikken et længe næret ønske fra de danske forbrugere om at kunne tage sig god tid, til at vælge farver, model og sammensættte styles, let og bekvemt hjemme i stuen.

Bedre og mere til prisen Dorthe Skinderhede ejer af Lillepot, fortæller,

- Vi ligger vægt på at kunne tilbyde et bredt og varieret sortiment med absolut de bedste mærke-varer til konkurrencedygtige priser. Det betyder ikke, at vi går på kompromis med kvaliteten eller vores service, men derimod at vi har minimeret omkostningerne, fordi kunden selv gør arbejdet.

Som en ekstra valgmulighed kan kunden vælge, om varerne skal leveres i butikken eller afhentes personligt hos Lillepot i Randers. Gennem nyhedsbreve informeres om specielle produkter og temaer samt arrangementer. Samtidig opnår kunderne også rabatter og fordele ved at handle online. Lige nu opnås der f.eks. en rabat på 20% på alle køb på webshoppen.

Når kunden går ind på www.lillepot.dk, mødes vedkommende af en indbydende og informativ hjemmeside opdelt i varegrupper, der i tekst og billeder guider brugeren gennem processen. Vi har udvalgt de bedste børne tøjs mærkevarer, og gjort det let for vores kunder at finde de moderigtige styles.

udtaler Dorthe Skinderhede og tilføjer,

- Og skulle der opstå tvivlsspørgsmål, er vi aldrig længere væk end telefonen. Vi hjælper med alt fra sammensætning af sæt, til størrelser eller pasform.

Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar