tirsdag den 20. september 2016

Dansk webshop bekræfter tendensen, Bedstemor er virkelig begyndt at handle på internettet


Den tendens kan webshoppen Furbazaar.dk bekræfte. Virksomheden sælger pels produkter på internettet via webshops i hhv. Danmark, Tyskland og England. Deres målgruppe er kvinder fra 35 år og op. Hos Furbazaar kan man også sagtens mærke væksten hos specielt den ældre generation af webshopperne.Dansk webshop bekræfter tendensen, "Bedstemor er virkelig begyndt at handle på internettet"

3,4 mio. danskere køber varer eller tjenester på internettet. Det svarer til, at tre ud af fire danskere i alderen 16 til 89 år har handlet på internettet inden for det seneste år. Væksten i e-handel skal findes blandt den del af befolkningen, der er 35 år eller ældre. (Kilde: Danmarks statestik)

Den tendens kan webshoppen Furbazaar.dk bekræfte. Virksomheden sælger pels produkter på internettet via webshops i hhv. Danmark, Tyskland og England. Deres målgruppe er kvinder fra 35 år og op. Hos Furbazaar kan man også sagtens mærke væksten hos specielt den ældre generation af webshopperne.

"Bedstemor er virkelig begyndt at handle på internettet. Mange af vores kunder er kvinder mellem 50 og 70 år. De ringer altid ind til os, fordi de har fundet frem til vores produkter og gerne vil købe, men de har lige et par spørgsmål eller de skal lige tjekke at der rent faktisk er nogen som tager telefonen. Vi er pjattet med tendensen, og de spørgsmål vi får, giver altid et smil på læben efterfølgende. Vi kunne ikke ønske os bedre testpersoner af vores webshop, ting der måske virker logisk for os, er det ikke nødvendigvis for andre. Derfor er vi også ved at have en utrolig brugervenlig webshop takket være de ældre webshoppere" – Udtaler Daniel Skovbakke, Direktør i Furbazaar.

(Infoboks) Sidste år e-handlede danskerne for i alt 80 mia. kr. ifølge beregninger fra Dansk Erhverv. Og det svarer til omkring 10 procent af danskerne privatforbrug, ekskl. boligudgifter. (Kilde: Dansk Erhverv)


Læs mere her

tags: England, Danmark, Tyskland, internet, e-handel,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar