tirsdag den 23. august 2016

Kihoskh udvider sit sortiment med miljøvenlige dåser


Den København V-baserede virksomhed, Kihoskh, som er lokalkendt for sit betragtelige sortiment af specialøl og andre specialiteter og økologiske produkter, har påbegyndt en strategi, hvorunder stadig flere dåser, som er mere miljøvenlige og bevarer ølindholdet bedre, supplementerer deres udvalg af flaskeøl.Virksomheden agerer i København V som en unik blanding af dagligvarebutik, importør af sjældne øl og magasiner og knudepunkt for perifere interesser som undergrundsmusik og gastronomiske særsyn fra de fleste steder i verden. Den hævder at have Danmarks måske største udvalg af øl fra både danske og udenlandske bryggerier, som den sælger lokalt såvel som i sin webshop.

Hidtil har langt størstedelen af ølsortimentet bestået af flaskeøl, men på det seneste har stadig flere bryggerier fået øjnene op for dåsens lyksaligheder og følgelig produceret et større antal af dem. Kihoskh følger dette til dørs ved at købe flere af dem og tilbyde dem til sine kunder. At gøre dette succesfuldt kræver dog en vis overtalelsesevne fra virksomhedens side, da deres kunder generelt er af den overbevisning, at dåseål er en mindre eksklusiv vare end flaskeøl og derudover også ofte koster mere. Men virksomhedens repræsentant, Balder, mener, at det er forkert: "Det er faktisk lidt en misforståelse, at flaskeøl skulle være en mere eksklusiv vare end dåseøl, da dåser leverer meget bedre opbevaringsforhold for øllet, i og med, at det ikke lukker lys og luft ind, som kapsler og propper faktisk i mild grad gør. Derudover er dåser bedre for miljøet, idet de er nemmere at genbruge og transportere."

Mange kunder synes i første omgang at have taget virksomheden initiativ til sig og nyder i stadig større grad de nye dåseimporter, som med deres unikke egenskaber taler til både de miljøbevidste kunders samvittighed og de mest kræsne ølfeinschmeckeres ganer.Læs mere her

tags: Danmark, København, virksomhed, samvittighed, strategi, miljøvenlig, miljø, miljøbevidst, økologi,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar