torsdag den 10. december 2015

Alkoholfrit er ikke længere tabu til julefrokoster


Til trods for alkhokolkulturens fremgang har dansk hjemmeside succes med at tilbyde alkoholfrie alternativer til danskernes julefrokoster. 38-årig kvinde står bag, hun er selv træt af at blive set ned på, når hun bestiller alkoholfrit på en restaurant.Danskerne er det folkefærd i Europa der drikker allermest alkohol, men alligevel er interessen for alkohofrie alternativer voksende. Det mærker de hos SmåDråber.dk der tilbyde alternativer til øl, vin og spiritus.

4 ud af 10 ville vælge alkoholfrit
- I Danmark er alkoholkulturen efterhånden så stærk, at det er naturligt at drikke alkohol i stort set alle sammenhænge, men til gengæld skal man have en mere end almindelig god grund til at vælge alkohol fra – det er faktisk ikke kulturelt acceptabelt medmindre man er gravid eller skal køre bil, siger Titte Hansen, der er indehaver af SmåDråber.dk

En undersøgelse lavet for Rådet for Sikker Trafik viser at 4 ud af 10 ville fravælge alkohol eller drikke mindre, hvis der blev serveret spændende alkoholfrie drikke og at det at have flere alternativer vil kunne medvirke til at sænke antallet af spiritusulykker, som forårsager hver fjerde trafikdræbte.

Stort potentiale
Titte Hansen der startede SmåDråber.dk i 2014 ser stort potentiale:
- Det meste alkoholfrie vin og øl smager ikke rigtigt af noget, derfor satte jeg mig for at finde nogle virkelige alternativer, altså goumetmost, råsaft og nypressede druer der smager af noget, så det bliver lækkert i sig selv, uden at være et alternativ UDEN alkohol.

SmåDråber.dk forventer stor fremgang i 2016 og flere restauranter og barer viser interesse i at kunne efterkomme kundernes ønsker om specielle most-menuer uden alkohol.

Titte Hansen er 38 år, bosiddende i København og har arbejdet indenfor tv-branchen siden hun var 19.

Læs mere her

tags: Danmark, Europa, København, restaurant, dræbt, 2016, ulykker, 2014,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar