søndag den 15. november 2015

Rasmus Seebach udgiver bog med sangene fra sit nye album Verden Ka Vente


Med ganske kort tid på gaden er det noget af et særsyn, at der så hurtigt efter et album release kommer en dertilhørende melodi- og akkordbog til alle sangene. Men hvis ikke Seebach skulle gøre det, hvem skulle så For Rasmus Seebachs sange er skræddersyede til at spille og synge alene eller sammen med vennerne ude i dagligstuerne, musikskolerne, folkeskolerne m.fl.
Forlaget bag, Stepnote Publishing, har allerede udgivet de tidligere Seebach album som melodi- og akkord bøger, men ikke umiddelbart efter en release, typisk er der gået et år eller længere. Og ydermere inkluderer denne udgivelse som en ekstra bonus, de to titelsange fra TV2 julekalenderen 2015, Juleønsket, "Lille Store Verden og Der' Noget i December" der begge er skrevet og indsunget af Rasmus Seebach.

Forlægger og medejer af Stepnote Publishing, Bo Lauenborg, udtaler "Med denne udgivelse tager vi endnu et vigtigt skridt hen imod vores vision, at få node- og musikbøger til dansk populærmusik på hylderne så hurtigt som muligt efter musikken er kommet på gaden. Vi ved fra vores daglige kontakt med folk ude i landet der enten underviser i musik, spiller musik, eller vil i gang med at lære det, at det har stor betydning for motivation og spilleglæde at der er adgang til originale noder og akkorder til den nyeste danske musik, som fx Rasmus Seebachs musik. Derfor er vi er meget glade for at Nicolai- og Rasmus Seebach gik med på idé'en om at udgive denne bog lige efter udgivelsen af Verden Ka' Vente og de har også hjulpet godt til med at få produktionen i gang."

Bogens release forventes at blive d. 1. dec. 2015

Pris: 199 dkk
Sideantal: 60 sider
Antal sange: 12
Kan forudbestilles og købes på www.stepnote.dk eller bestilles hos den lokale boghandler.

Læs mere her

tags: TV2, cola, folkeskole, motivation, Forlag,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar