torsdag den 22. oktober 2015

Verdens første lovlige el-løbehjul kan foldes sammen og styres med din smartphone


Kom og prøv: Søndag den 25. oktober kan du prøvekøre verdens første lovlige elektriske løbehjul. Det foregår på Rådhuspladsen fra kl. 12 til 16. Tjek ind via Facebook, søg 'FlyKly Smart Ped Copenhagen'
FlyKly lancerer verdens første lovlige og foldbare el-løbehjul, Smart Ped. Hvad enten du er på vej til arbejde eller bare vil cruise igennem byen er løbehjulet med sit smarte, lette design, den ideelle følgesvend. De første Smart Peds kan bestilles på crowdfunding-platformen Kickstarter nu.

FlyKlys mission er, at gøre byer et bedre sted for pendlere. De har gjort Smart Ped ekstra let og sammenklappelig, så den nemt kan transporteres i elevatorer eller med offentlig transport. Selvom designet er minimalistisk, er der plads til begge fødder på brættet, hvilket gør hver tur sikker og komfortabel.

Smart Ped ikke bare praktisk, men også smart:
Med et enkelt spark går den integrerede elektroniske motor i gang. Motor, batteri og elektronik er pænt gemt væk inde i baghjulet, der gør brug af FlyKly Smart Wheel teknologien. Med den tilhørende app, Bitride, kan brugerne låse sin Smart Ped med ét tryk og beskytte den effektivt mod tyveri. Samtidig sporer app'en hver tur og foreslår sikrere og sjovere ruter. Appen er tilgængelig for iOS og Android.

Lovlig som en el-cykel
El-løbehjul er normalt ulovlige i Danmark, da en motor står for fremdriften. Men med Smart Ped har FlyKly udviklet en løbecykel, der i praksis fungerer ligesom en el-cykel, hvor den ekstra fremdrift motoren giver skabes af brugerens skub med foden. Og netop derfor er Smart Ped lovlig, hvor andre el-løbehjul ikke er det. Smart Ped kan bruges på lige fod med en el-cykel. Med hvert skub kommer man langt længere end med et almindeligt løbehjul. Og ligesom en el-cykel, hjælper Smart Ped brugeren indtil en hastighed på 25 km/t.

Håber på en gentagelse af Smart Wheel successen
FlyKly Smart Wheel er indtil dato én af de største succeser på crowfunding-platformen Kickstarter. Da salget af Smart Wheel blev skudt i gang tilbage i slutningen af 2013 håbede FlyKly at kunne trække 100.000 dollar hjem til færdigudvikling og levering. Indsamlingen gik dog over al forventning og allerede efter et par dage rundende man en halv million dollar. I alt hentede FlyKly over 700.000 dollar (over 4,5 millioner kroner) og i dag kører der mange tusinde cykler rundt i over 60 lande med et Smart Wheel som baghjul.

I dag er turen kommet til Smart Ped. Smart Ped er allerede fuldt udviklet og afprøvet. Produktionen vil finde sted i Milano.. Prisen for en Smart Ped ligger lige over 5.000 kroner (769 USD) ved kampagnens start. De første Smart Peds forventes leveret i februar 2016.

Kom og prøv en Smart Ped på Rådhuspladsen
Søndag den 25. oktober bliver det muligt for alle, der har lyst, til at prøvekøre en Smart Ped. FlyKly er klar på Rådhuspladsen fra klokken 12 til 16.

Læs mere her

tags: Danmark, Milan, 2013, Facebook, Android, dollar, ulovlige, 2016, teknologi, Motor, komfortabel, offentlig transport,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar