torsdag den 20. august 2015

Neato: Ny serie af robotstøvsugere


To nye robotstøvsugere er netop blevet introduceret i Danmark – Neato D75 og Neato D85, som byder på et kraftigt sug og systematisk navigation ved hjælp af laserteknologi.Neatos nye D-serie af robotstøvsugere er bygget med et intelligent laser-navigationssystem og har en kraftfuld sugeevne. De nye modeller har et slankt og moderne sort-hvidt design og introducerer et nyt børstesystem, som navigerer bredere hen over gulvet og som gør støvsugerne mere støjsvage på hårde overflader.

Direktøren hos Neato, Giacomo Marini, udtaler: "En Neato robotstøvsuger er en robot med hjerne. Den husker hvor den har været, hvor den skal hen, og hvordan den navigerer rundt i hele huset. Ingen anden robotstøvsuger har den type intelligens. Kombineret med dens kraftfulde sug, giver Neato alle hjem en pligt mindre i husholdningen, så der er tid til at lave andre ting".

De nye Neato modeller kommer med bedre og mere kraftfulde blæsere, som samtidig larmer mindre på gulvet. Robotstøvsugerne fungerer både på hårdt trægulv, flisegulv og tæpper. Der findes samtidig en kombinationsbørste, som er særlig god til dyrehår.

Neatos unikke D-form og patenterede CornerClever-teknologi™ betyder, at Neato nemt når ind i alle hjørnerne, hvor snavs, støv og krummer ofte gemmer sig.

Alle robotstøvsuger fra Neato bruger det paterende Neato Botvision, som er en teknologi, der kombinerer scanning med laser, kortlægning af rum og real time detektion til at finde den mest effektive vej rundt i huset. Teknologien gør at Neato kan flytte sig fra rum til rum, og ved præcis hvornår den skal køre tilbage for at lade op. Herefter vender den automatisk tilbage hvor den stoppede og fortsætter rengøringen. På den måde kan Neato Botvac D75 og D85 medvirke til at gøre dagligdagen lettere ved effektivt at rengøre gulvene i dit hus – også når du sover eller ikke er hjemme.

Hos den danske forhandler RobotEksperten.dk, er man glade for opdateringen, hvor Thomas Larsen udtaler: "Det går stærkt på markedet for robotstøvsugere. Der kommer ofte nye modeller, og det kan være vanskeligt at gennemskue forskellene for almindelige forbrugere. Men med den nye D-serie, har man optimeret på det eksisterende produkt, uden at tage for mange chancer i forhold til nye funktioner, hvilket jeg ser som en klar fordel.".

Læs mere her

tags: Danmark, teknologi, slank, patenterede,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar