onsdag den 15. juli 2015

Ny søgemaskine gør det lettere at finde sexlegetøj


Hvor går man hen, når man vil have nyt sexlegetøj, men måske ikke lige har lyst til at oprette en efterlysning på Facebook På det danske marked har forbrugerne været henvist til Google-søgninger for at få et overblik over priserne, men den tid er forbi med den nye søgemaskine Hotshoppers.dk.Hotshoppers.dk er en prissøgemaskine for sexlegetøj, der netop er blevet lanceret. Her kan man i ro og mag søge mellem mere end 20.000 produkter indenfor sexlegetøj og erotisk tilbehør, og derved finde den billigste webshop. På den måde kan man spare rigtig meget tid og mange penge i jagten på nyt kulørt plastik til sengebordsskuffen.

Testsøgninger viser, at der kan være rigtig mange penge at spare. På nogle produkter adskillige hundrede procent i forhold til konkurrerende webshops. Samtidig er der mulighed for at sammenligne forhold som fragtpriser, leveringstid og ikke mindst webshoppens ry og rygte. Det gør Hotshoppers.dk til et godt udgangspunkt for en sikker og god handel.

Stor interesse fra branchen
Per Allerup er manden bag Hotshoppers.dk. Han fortæller, at branchen allerede har udvist stor interesse for tilslutning til hjemmesiden. Pt. indsamles der priser fra 12 danske webshops, og der kan sammenlignes priser på mere end 20.000 produkter indenfor kategorierne sexlegetøj, tilbehør, lingeri og kostumer.

- Mit formål med Hotshoppers.dk er selvfølgelig dels at gøre det let at købe sexlegetøj til den rette pris. Samtidig håber jeg da, at åbne folks øjne for de rigtig mange spændende produkter, som kan gøre sexlivet sjovere for både par og singler.

Udover prissammenligning, vil der også løbende blive udgivet guides og artikler på siden i samarbejde med anerkendte eksperter indenfor området.

Spar 50% på populær vibrator
Et af de produkter, som man kan finde billigt er We-Vibe 2, som sælges til 799 til vejledende udsalgspris. En hurtig søgning på hotshoppers.dk viser, at vibratoren kan fås til 399 i billigste webshop. Det giver en besparelse på 50% i forhold til dyreste webshop.

Læs mere her

tags: sex, Facebook, Google, penge, søgemaskine,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar