fredag den 3. juli 2015

Divaderme har gjort sit indtog i Danmark


Divaderme kosmetik der er udviklet hos gos Laboratori Recherche i Italien har netop gjort sit indtog i Danmark – til stor glæde for både professionelle kosmetologer samt private makeupentusiaster.Nu kom det længe ventede Divaderme endelig til Danmark - til glæde for ikke mindst professionelle kosmetologer og makeupartister samt private makeupentusiaster. Produktet, der både giver længere øjenvipper og markerede øjenbryn, er allerede et stort hit i Danmark.

Divaderme kosmetik, som er forsket i og udviklet hos Laboratori Recherche i Italien, har efterhånden over 30 år på bagen og er nu endelig kommet til Danmark. Produkterne er især kendt for at være lavet af 100% naturlige ingredienser og består af millioner af små fiberhår.

Grunden til Divadermes popularitet er, at kosmetikprodukterne hjælper med at give længere vipper og markerede øjenbryn. Derudover findes der også produkter både til at give læberne et shiny look og fylde. Ydermere er produkterne lige nu nr. 1 i USA, og der findes ikke noget tilsvarende herhjemme. Indtil videre sælges produkterne i 38 lande med stor succes, og der er stor efterspørgsel på Divaderme i resten af verden.

OnlineParfume.dk forhandler Divaderme kosmetik
Divaderme kosmetik produkterne forhandles af OnlineParfume.dk, der har et bredt udvalg af diverse kosmetik produkter og parfumer.


Læs mere her

tags: USA, Danmark, Italien,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar