onsdag den 29. juli 2015

Design ikoner og gamle møbel klassikere på udsalg


Endnu engang kan der opleves det store august udsalg hos brdr. friis møbler og spares store summer på designmøbler.Mandag d. 3/8 2015 starter udsalget hos brdr. friis møbler i begge forretninger på henholdsvis
Mellemvangen 30 i Brønshøj og Gladsaxevej 311 i Søborg.

Kom indenfor og oplev de mange nedsatte priser på såvel gamle designklassikere som moderne designikoner.

Men hvis du ikke helt kan vente til sommerudsalget starter, er der allerede nu mulighed for at finde lækre designmøbler til særpriser.

Der er blandt andet særtilbud på udvalgte udstillingsmøbler i begge forretninger, hvor både designere som Wegner, Nissen & Gehl, Jaime Hayon og mange flere, kan nævnes.

Og hvis du endnu ikke har fundet de rette havemøbler til de lune sommeraftner eller til at nyde en dejlig morgenmad i morgensolen - kan du stadig nå det! Oplev både Cane-line og Trip Trap til ekstra nedsatte priser, i afdelingen i Søborg.

Ligeledes hvis du går og ønsker dig en behagelig seng her til sommervarmen, kan du netop nu opleve de eksklusive Auping senge til ekstra nedsatte priser i forretningen i Søborg, Gladsaxevej 311.
Auping har nemlig udviklet et sengesystem med fokus på bedre ventilation i både sengebund og madras, således at kroppen bedre kan ånde og komme af med varmen - tilpasset alle 4 årstider, men især aktuel til de varme sommernætter.

Desuden kan du gøre dig ekstraordinære fund i august måned, da der i hele udsalgsperioden vil være åbent til et eksklusivt lagersalg hos brdr. friis møbler på Gladsaxevej 311.

Her kan der opleves ekstraordinære lave priser på utallige designmøbler!

Læs mere her

tags: Brønshøj,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar