onsdag den 3. juni 2015

Meditationslærer åbner for online refugium


Kropsterapeut og Meditationslærer Pernille Nejst som i mange år har hjulpet Danskerne med at finde ro og balance gennem afspænding, meditation og kropsterapi, åbner nu et online refugium med download af mere end 40 forskellige afspændinger og meditationer.Kropsterapeut og Meditationslærer Pernille Nejst som i mange år har hjulpet Danskerne med at finde ro og balance gennem afspænding, meditation og kropsterapi, åbner nu for download af mere end 40 forskellige afspændinger og meditationer i mp3 format.

Gennem de sidste 2 år har Pernille Nejst arbejdet med at sammensætte og indtale en række forskellige meditationer og afspændinger, der tilsammen kommer hele vejen rundt om krop og sind.

Da det er begrænset hvor mange Pernille kan have på kursus og i forløb, har målet for hende hele tiden været at nå endnu flere med sin kendte og rolige stemme, som så mange gennem årene har haft glæde af i deres bestræbelser på at skabe ro og balance i deres liv og karriere.

Pernille udtaler, "Visionen for mig har været at skabe et online refugium for alle der har behov for ro og balance i hverdagen, et sted hvor de kan gå ind og finde præcis det download, der passer til deres udfordring og/eller behov". "Jeg har i lang tid haft fyldt helt op på alle kurser og individuelle forløb og har været frustreret over ikke at kunne hjælpe flere. Folk har derfor gentagne gange opfordret mig til at lave en download side med mine meditationer og afspændinger som jeg bruger live på kurser og forløb."

Derfor besluttede Pernille sig for et par år siden at gøre noget ved sagen. Hun fik fat i en god lydmand med eget lydstudie og begyndte at skrive ned og efter 2 års fokuseret arbejde var der tilstrækkeligt med materiale til at komme hele vejen rundt omkring krop og sind, og der kommer stadig flere til. Der er downloads lige fra "Slip bekymringerne" og "Sov godt" til "Slip skulderspændingerne" og "Meditation med fokus på maveåndedrættet".

Der kan også købes 6 CD'er hvor de fleste downloads er at finde på og der er altid en eller flere gratis downloads således man kan prøve det af inden man køber ind.

Fakta:
Downloads kommer både med- og uden underlægningslyde
Format er mp3
Hvert download kan downloades til 6 enheder
Priserne er fra 15-55 dkk
Webside: www.pernillenejst.dk

Læs mere her

tags: downloade, meditation, Fakta,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar