onsdag den 1. april 2015

Dancig ny forhandler af HALO E-væsker

Den danske forhandler af e-cigratter, Dancig, er netop blevet ny forhandler af det amerikanske brand HALO, der er de mest velansete E-væsker i USA. Dancig er netop blevet forhandler af en ny serie e-væsker fra det amerikanske brand HALO - et af de mest velansete E-væske produkter i USA. Herudover er HALO kendt som en højkvalitets e-væske med en god damp.

Et af de unikke aspekter ved de amerikanske HALO produkter er, at de findes i et stort udvalg af smagsvarianter. Der findes alt fra den traditionelle tobaks smag til kakao og mentol. Alle produkterne fra HALO er naturligvis også godkendte af Food and Drug Administration (FDA) for at sikre en god kvalitet.

For at have den samme følelse, som man får, når man ryger en cigaret, har HALO E-væskerne en tilpas mængde damp. E-væskerne fåes i fem forskellige mulige nikotinstyrker, som er 0 mg, 6 mg, 12 mg, 18 mg samt 24 mg.

HALO med naturlige aromastoffer

E-væskerne fra HALO indeholder naturlige aromastoffer. Derudover er det nødvendigt, at E-væsken indeholder en form for væskebase for at kunne videreføre en smagsaroma. DEnne væskebase er en blanding af Propylenglycol (PG) og Vegetabilsk Glycerin (VG).Læs mere her

tags: USA, LO, tobak, nikotin,

1 kommentar: