tirsdag den 24. marts 2015

Nye versioner af klassikeren Ej 315 sofaen hos brdr. friis møbler.

En af de helt store møbeldesignere har 40 års jubilæum med sin Sofa EJ315 Erik Jørgensen præsenterede for 40 år siden skitserne af sin sofa EJ 315. Siden da er sofaen gået hen og blevet et af Erik Jørgensens mest kendte designs og dette fejres nu 40 år, hvor sofaen stadig står som et moderne og tidsvarende designikon.

Derfor har Erik Jørgensen Møbler skabt den klassiske 315 sofa i en lidt mindre udgave, en 2,5 pers. version. Samtidig er den populære 315 sofa blevet redesignet som en elegant og komfortabel øreklapstol, som et smukt sublement til den klassiske sofa.

På den måde kan Erik Jørgensens smukke og klassiske EJ 315 designs blive en del af ethvert hjem, både større og mindre rum. Sofaen og øreklapstolen kan både stå sammen i en gruppe og komplimentere hinanden, eller de kan stå alene og på hver sin måde pryde ethvert rum med sit elegante og unikke udtryk.

Erik Jørgensen er blandt andet kendt for at designe sofaer med høj komfort og håndværksmæssige bearbejdninger ned i mindste detalje fx de karakteristiske knapper, der holder polstringen på plads, er med til at højne sofaens kvalitet og ikke mindst det elegante og smukke udtryk.

Introduktionspris:
Øreklapstol i remix stof: 19.950,-
2,5 pers. sofa i remix stof: 29.970,-

Oplev de to nye versioner Ej 315 2,5 pers. sofa samt tilhørende øreklapstol hos Brdr. Friis Møbler.

Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar