torsdag den 8. januar 2015

Køb sommerferien på januarudsalg

Lige nu bugner butikkerne med udsalgsvarer. Men selv om der ikke står et gult udsalgsmærkat på rejsesiderne, så er også prisen på sommerferierejsen lige nu i bund. Forklaringen ligger i flypriserne. Drømmer du om at holde sommerferie i Sydfrankrig, Spanien eller USA, så kan det være en god idé at booke allerede nu. For skal der en flybillet med i købet, kan man spare mange penge ved at være ude i god tid.

"Flypriserne er skruet sådan sammen, at det bliver dyrere, jo tættere man kommer på afrejse. Derfor kan en familie let spare 2.000-3.000 kroner ved at booke i starten af året. Og skal man til USA, så er besparelsen ved at være tidligt ude endnu større", siger Jan Lockhart, adm. direktør i FDM travel.

Tal fra FDM travel viser, at en familie på fire med Mallorca som rejsemål i gennemsnit kan spare omkring 2.800 kr. alene på flybilletten ved at booke i januar i stedet for at vente til en måned før afrejsen i juli.

Men der kan være mere at hente ved at benytte udsalgsmånederne til at købe en sommerferie. Mange hoteller og ferieboliger tilbyder nemlig også rabat i de første måneder af året.

"Der er masser af forsalgsrabatter, men er man ikke helt sikker på ferieboligen, så kan man stadig sikre sig flybilletten og så købe ferieboligen senere. Man skal bare huske at købe det hos den samme rejseudbyder og sikre sig, at fly og hotel står på samme rejsebevis. Ellers er man ikke dækket af pakkerejseloven", siger Jan Lockhart.

Pakkerejseloven sikrer blandt andet, at de rejsende bliver kompenseret ved forsinkelser på udrejsen, eller hvis rejseudbyderen går konkurs.

Læs mere her

tags: USA, direktør, Spanien, konkurs, FDM, penge, flybillet, sommerferie,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar