onsdag den 27. august 2014

Gratis indretningsforslag indenfor 24 timer på webshop

Som de første og eneste i køkkenbranchen tilbyder www.kitchn.dk nu kunderne gratis indretnings forslag i løbet af 24 timer, ved henvendelse online. Der tilbydes indretnings forslag på både køkken, bad, garderobe og bryggers, og der indrettes ud fra et meget stort bagkatalog af standardvarer der lagerføres på fabrikken i aulum, beliggende mellem Herning og Holstebro. Kitchn.dk har valgt at gribe køkkenkøbet lidt anderledes an. Traditionelt set har kunderne besøgt butikker ofte mange gange for at blive inspireret og for at aflevere mål osv. Så kunne butikken tegne og regne, og det kunne have en lang horisont at komme videre i forløbet med det reelle køb og sluttelig montering af projektet.

Kitchn.dk modtager ofte en mail med rummål og ønsker til opgaven fra kunden, og tit sender Kitchn prøver af fronter og bordplader til kunden for at afklare det materiale-mæssige aspekt. Kunderne finder som regel kitchn via de organiske søgninger på nettet, men kan også være landet hos kitchn efter omtale på de sociale medier.

Kitchn bearbejder nu de tilsendte mål og ønsker og mailer indenfor 24 timer 3D tegninger til kunden, somme tider fulgt op med en 3D rundgangs visning i rummet, så kunden visuelt nemmere kan forholde sig til den "nye" rum. Dette resulterer sommetider i ændringer hvorefter der tilføjes rettelser til projektet. Når tegning og fremvisning matcher kundens forventning, laver kitchn en gratis kontrolopmåling på kundens foranledning, og der aftales nærmere omkring kitchn´s involvering i opgaven. Kitchn kan stå for både projektering, opmåling, samling, levering og montering - Her er det helt op til kunden hvor meget kitchn skal stå for.

Hvis kunden selv ønsker at stå for f.eks. montagen, leverer kitchn de samlede skabe på adressen, med alle relevante tegninger og forklaringer til kundens hjælp. Dette minimerer fejl og misforståelser, og langt de fleste kunder ender med et fantastisk resultat, som også ratingen på kitchn´s trustpilot profil flot afspejler. Kitchn arbejder sammen med en fast flok af dygtige montører rundt om i landet, så monteringen af deres projekter munder ud i en ensartet kvalitet.

Kvaliteten bliver vægtet højt, og selvom kitchn har skarpe priser hele sortimentet, gives der 30 års garanti på næsten alle produkter. Det er der ikke andre der gør bedre. Velkommen hos www.kitchn.dk til en anderledes køkkenoplevelse.

Besøg hjemmesiden og bliv inspireret af vores mange flotte opstillinger, og se produkterne i webshoppen.

Læs mere her

tags: Holstebro, Herning,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar