onsdag den 30. juli 2014

Sommerudsalg hos brdr. friis møbler

Spar mange penge på designmøbler på det store august udsalg. Mandag d. 4/8 starter udsalget hos brdr. friis møbler i begge forretninger på henholdsvis Mellemvangen 30 i Brønshøj og Gladsaxevej 311 i Søborg.

Kom ind og oplev de mange klassikere samt oplev de moderne designmøbler til stærkt nedsatte priser!

Der er i år tyvstartet lidt, og derfor er der i øjeblikket nogle særtilbud til dem som ikke kan vente. Der er blandt andet et ekstraordinært tilbud på den moderne klassiker, Trinidadstolen af Nanna Ditzel - køb fem Trinidadstole og få den sjette med gratis!

Og hvis du går med et ønske om et nyt lækkert spisebord kan brdr. friis formentligt friste med ekstraordinære gode priser på Brdr. Andersen bykato borde som udstilles i begge møbelhuse.

I afdelingen på Gladsaxevej 311, er der i anledning af Fritz Hansens relancering af en række Poul Kjærholm designklassikere, netop nu et særtilbud på en eksklusiv udgave af den populære PK22, i et nyt og flot læder. Udgaven fås kun i et meget begrænset antal, så det er først til mølle som gælder her.

Hvis du er mere interesseret i designklassikere fra Fritz Hansen, er der desuden i øjeblikket også en kampagne på Arne Jacobsens klassiske stol 7'eren i fuldpolstret læder til en fantastisk pris.

Under hele udsalgsperioden åbnes dørene til et eksklusivt lagersalg, hvor du kan opleve mange designmøbler til ekstraordinært nedsatte priser! Bemærk at lagersalget findes i afdelingen i Søborg.Læs mere her

tags: Brønshøj, penge,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar