tirsdag den 8. juli 2014

På vej ud af krisen - Luksus champagne viser vejen

Dansk webbutik lancerer nu Danmarks dyreste flaske champagne. Da finanskrisen var på sit højeste, faldt salget af Champagne og andre luksusvarer brat. Men med de seneste par års fornyede optimisme, er Champagne og lignende eksklusive produkter mere eftertragtede end nogensinde. Webshoppen Tastingclub.dk melder således om massiv interesse for butikkens nyeste produkt; intet mindre end Danmarks dyreste flaske Champagne, der samtidig kommer i verdens største flaske.

Armand de Brignac Brut Gold eller Ace of Spades som den kaldes, er i Midas størrelsen den største flaske Champagne der nogen sinde er produceret, med et indhold på hele 30 liter. At Champagne er eksklusivt, understreges af prisen på 495.000 kroner. Tastingclub.dk forventer at sælge 1-2 flasker om året af denne ekstraordinære flaske.

Ace of Spades er rapperen Jay-Z's yndlingschampagne, men den gyldne flaske er dog mere end bare bling-bling og hurtige penge. Vinguruen Robert Parker kalder således Armand de Brignac for "Exceptionel" og med 30 liter af de dyre dråber må der siges at være nok til at alle vennerne selv kan smage om han har ret.


Læs mere her

tags: Danmark, finanskrisen, penge,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar