onsdag den 18. juni 2014

Rekordmange festival- og koncertbilletter til salg på nettet

Selvom flere af sommerens festivaler og spillesteder melder udsolgt, kan man stadig købe billet på nettet, hvor der ifølge DBA lige nu er rekordmange til salg Nåede man ikke at købe billet til Smukfest, Roskilde Festival eller en af de mange af sommerens koncerter, er der stadig håb forude.

DBA har fulgt udviklingen op mod de første af sommerens festivaler, og her viser det sig, at antallet af koncert- og festivalbilletter til salg på nettet er steget med 65 procent den seneste måned. Siden midten af maj måned er 7.000 billetter sat til salg på siden.

"Rigtig mange køber billet i god tid til populære festivaler som Northside, Smukfest og Roskilde, men bliver senere forhindret i at komme og forsøger at sælge billetten uden at lide et økonomisk tab," fortæller kommunikationschef hos eBay Danmark og DBA, Simon Karsø

Han påpeger desuden, at det både giver gode muligheder for købere og sælgere af billetterne.

"Sælgerne har mulighed for at tjene nogle af pengene ind igen, som de betalte for billetten, mens det for køberne er en kærkommen mulighed for at komme på udsolgt festival eller koncert og ofte med en besparelse i forhold til billettens oprindelige pris", siger Simon Karsø.

Tænk dig om

De mange muligheder for at erhverve sig en billet betyder også, at man skal være opmærksom og ikke kaste sig hovedløst ud i et køb. Her anbefaler DBA, at man følger en række råd.

"Gå som udgangspunkt efter de sælgere, der validerer deres profil med NemID, mød så vidt muligt sælgeren personligt, og brug din sunde fornuft, hvis tilbuddet lyder for godt til at være sandt," fortæller Lene Kristensen, der kundeservicechef hos DBA.

DBA forventer, at der vil komme endnu flere billetter til salg i løbet af de næste par uger.

Læs mere her

tags: Danmark, billetter, økonomi, Roskilde, koncert, penge, kommunikation,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar