fredag den 16. maj 2014

Økologi er godt for hunden

Når man tænker økologi, tænker man ofte økologiske råvarer. Ofte tænker man dog kun på det i forhold til vores egen kost, men faktisk er økologi også godt for din hund. Faunakram er en af de få, der sælger hundefoder med økologiske råvarer, der er produceret i Danmark. Vi bliver hele tiden mere opmærksom på de produkter vi anvender: hvad de indeholder, hvordan de bliver produceret og hvordan de er gavnlige for os. Det er ikke lige meget for os hvad de penge vi betaler går til eller hvordan indholdet i produkterne påvirker os. Derfor er vi blevet mere bevidste om ting som økologi. Men de pesticider, kemikalier osv. der bliver brugt i ikke-økologiske produkter kan naturligvis også påvirke din hund. Og da vi ønsker det bedste for vores firbenede familiemedlem er økologisk hundefoder en rigtig god ide.

Det var pga. denne overbevisning at Faunakram valgte at få produceret økologisk hundefoder i Danmark. Faunakram har selv kontrollen over både produktionen og de råvarer, der bliver anvendt. Faunakram udtaler at grunden til at de valgte at starte deres egen produktion var, at de synes økologisk hundefoder, til en fornuftig pris, var en alvorlig mangelvare på markedet. Særligt fordi at økologiske hundefoder kan være gavnligt for hunde med allergi.

"Jeg har haft rigtig mange kunder, der har henvendt sig, fordi at de har haft en hund med allergi, hvor symptomerne er forsvundet efter at have brugt vores hundefoder." Siger Morten Kaas Jespersen, ejer af Faunakram.dk

Ud over at Faunakram sælger hundefoder med økologiske råvarer, fører Faunakram også kornfrit hundefoder, der desuden kan være gavnligt for hunde med allergi – særligt korn eller gluten allergi.
Selvom man gerne vil gøre det bedste for sin hund kan det dog godt gå hen og blive en dyr fornøjelse, men for Faunakram er det vigtigt at kvalitet er god uden at man køber sig fattig.

"Vi vil gerne forsøge at lave et kvalitetshundefoder til fornuftige priser," forklarer Morten Kaas Jespersen.

For at være så let tilgængeligt for forbrugeren som muligt sælges hundemaden online på Faunakrams hjemmeside. Som noget unikt har Faunakram en abonnements ordning, hvor man kan få tilsendt f.eks. en sæk hundemad hver eller hver anden måned, tilpasset ens hund behov. Man er således fri for at skulle huske og bestille, finde kreditkort oplysninger frem, og bruge tid på dette. Man er også fri for at bære de tunge sække hjem fra den lokale butik, men får i stedet leveret hunde sækken lige til døren. Fragten er gratis, det er et rigtig godt argument, når folk handler på internettet. Ifølge Morten Kaas Jespersen er det et populært valg i blandt hans kunder, at tegne et abonnement. Abonnementet kan opsiges uden varsel, og har derfor ingen bindinger, der er kun fordele: Lave priser automatiske leverancer tilpasset ens egne behov, og top kvalitets foder til Danmarks laveste priser.

Læs mere her

tags: Danmark, internet, råvarer, penge, kemi, økologi, allergi,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar