torsdag den 15. maj 2014

KNAPP styrker sin position som logistikpioner på CeMAT 2014

KNAPP vil på messen i Hannover fra d.19.- 23. maj vise sine innovative løsninger til lagring, plukning, sortering og transport Med det formål at gøre det komplekse enkelt (Making Complexity Simple), har KNAPP i løbet af de sidste 60 år bragt vidtrækkende ændringer til logistikverdenen og fortsætter med at investere kraftigt i forskning og udvikling for at kunne tilbyde yderligere innovative løsninger til lagre på verdensplan. Gruppen har fokus på at realisere succesfulde løsninger til e-handel, detailhandel, pharma, mode-og fødevaresektoren - Løsninger der er bæredygtige hvad angår levetid, pladsoptimering og energieffektivitet.

KNAPP's stræben efter "Zero Defect Warehouse" betyder bl.a. højt fokus på intelligente processer, der forhindrer snarere end at opdage og korrigere fejl. I en verden med stadigt strammere lovgivning omkring forsyningskædens gennemsigtighed og hastigt stigende udgifter til returhåndtering, er fordelene åbenlyse. Nøglen til KNAPP's succes har her været udviklingen af den revolutionerende KiSoft Vision billede genkendelses-teknologi, anvendt både som brugervejledning og overvågning af arbejdsstationer.

På stand F29 i hal 27 på CeMAT vil KNAPP vise sine state-of-the-art intralogistiske løsninger. Disse omfatter KNAPP's OSR ShuttleTM; det gennemprøvede automatiserede lagersystem til ordreplukning eller forsendelsessortering, samt de ekstremt ergonomiske Pick-it-Easy arbejdsstationer, der serviceres af den shuttlebaserede teknologi. Et andet højdepunkt bliver Pocket Sorteren; et overheadbaseret transportsystem, der udnytter matrix sorteringsteknologi til at sekvensere artikler inden for en given ordre - En løsning, der er specielt velegnet til e-handel og multi-channel lagre. Med sin Pick-it-Easy Robot er KNAPP kommet et skridt tættere på fuldautomatisk plukning ved brug af robotteknologi. Dette system bruger KiSoft Vision billedanalyse-teknologi til at detektere det bedste emne at plukke blandt tilfældigt orienterede emner i en kasse.

"Vi glæder os rigtig meget til at byde eksisterende såvel som nye forretningsforbindelser velkommen på messen i Hannover, hvor vi også vil kunne præsentere vores 360° servicekoncept; en bred vifte af eftersalgsservices som giver vore kunder individuelt tilpasset og langsigtet støtte i deres daglige drift, så de kan koncentrere sig om deres kerneforretning"; udtaler Thorsten Beck Hansen, administrerende direktør i KNAPP A/S, og fortsætter: "Når det kommer til kundeservice betyder "Making Complexity Simple" at realisere løsninger, der er intuitivt brugervenlige og lette at vedligeholde".


Læs mere her

tags: direktør, lovgivning, teknologi, overvågning, energi, e-handel, forsendelse,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar