lørdag den 5. april 2014

Adapt vandt 4 priser til Danish Drupal Award

image description
I går løb Danish Drupal Award af stablen, hvor Adapt vandt 4 forskellige priser. I kategorien "Bedste Drupal Commerce website" vandt vi guld med vores kunde SPORTMASTER, og bronze med vores kunde Humac. E-handel er et af Adapts største forretningsområder, og vi er derfor stolte over at vinde to priser i netop denne kategori.
Derudover vandt Adapt også bronze med Cphbusiness i kategorien "Bedste Drupal Intranet", og bronze i kategorien "Bedste Drupal Bidrag" med vores WAYF modul til Cphbusiness.

Kort om Danish Drupal Award
Danish Drupal Award er en ny prisuddeling for webløsninger, der er opbygget med platformen Drupal, og blev afholdt i går hos Berlingske Media med Lykke Friis som konferencier. Det er Drupal Leverandørforeningen, der har taget initiativ til, at danske virksomheder, organisationer og bureauer, der har udviklet en Drupal-løsning, nu kan vinde en pris for deres arbejde.

Der nomineres 3 virksomheder i hver kategori. Der er både en bronze, sølv og guld vinder. Både virksomhed og bureau/leverandør modtager en pris.

Læs mere her

tags: bronze, virksomhed, organisation, Lykke Friis,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar