søndag den 9. februar 2014

Ny Chill SP-1 trådløs Bluetooth 4.0 aptX Stereo Højttaler fra danske Chill Innovation A/S

Chill SP-1 er en trådløs Bluetooth 4.0 aptX Aluminium stereohøjttaler fra Danske Chill Innovation A/S. Den er udstyret med to Kevlar komposit Neodymium højttalere samt 100mm Passiv Bas Radiator. Der er indbygget håndfri højttalertelefon samt nyeste aptX codec for højeste streaming kvalitet. Et energi effektivt design kombineret med et stort 2500mAh Li-Poly batteri giver helt op til 25 timers musik
Danske Chill Innovation A/S lancerer ny trådløs stereo Bluetooth 4.0 højttaler med fokus på nyeste teknologi, høje specifikationer og et kompromisløst design.

Vi fristes alle af gode tilbud der, på papiret i hvert fald, ser attraktive ud. I virkeligheden ender vi dog tit op med middelmådige produkter, som hurtigt ender med at samle støv sammen med alt det andet, som heller ikke rigtigt lige var sagen.

Den nye Chill SP-1 Bluetooth 4.0 aptX Aluminium Stereohøjttaler er skabt til at give det ekstra touch, som gør, at man rent faktisk vil nyde at bruge det i det daglige. Hvad enten det er derhjemme eller på ferien, båden, sommerhuset, festivalen eller arbejdet osv.

Man kunne have valgt bare at bruge billig farvestrålende plastik – men designet er i stedet stilfuldt udført i holdbart kraftig børstet aluminium med tætvævet højttaler mesh samt et unikt sort læder håndtag.

Man kunne have valgt at benytte ældre Bluetooth teknologi og billige komponenter – men i stedet benyttes næste generation CSR Bluetooth 4.0 lavenergi mikrochip, et optimeret DSP (Digital Signal Processor) kredsløb og nyeste aptX® understøttelse for trådløs musik streaming i højeste kvalitet.

Man kunne have valgt at smide et middelmådigt batteri i, så man ligesom de fleste andre kunne levere 3-5 timers spilletid – men der er i stedet benyttet et energi optimeret design og et kraftigt A-Grade 2500mAh Li-Polymer batteri, som kan levere helt op til 25 timers musik på et par timers opladning.

Man kunne have valgt at benytte billige pap højttalere – men i stedet benyttes der gode Kevlar komposit højttalere med Neodymium magneter samt en 100mm Passiv Bass radiator for bedre dynamik, en mere velafbalanceret klang og bas frekvens ned til 40Hz.

Man kunne have valgt at bruge store summer på at få hotte kendisser til at lægge navn til højttaleren – men i stedet taler Chill Bluetooth højttaleren for sig selv og prisen bliver pludselig langt mere tiltalende!
Tænd for Chill SP-1 og den forbinder sig automatisk til din ønskede parret Bluetooth Smartphone, Tablet eller PC mv. - Ingen besværlig opsætning, så nyd bare din favorit musik og chill…!

Chill Innovation SP-1 Bluetooth 4.0 aptX Aluminium Stereo Speaker lanceres primo december 2013 til en vejl. udsalgspris på kr. 699,- via udvalgte forhandlere i Skandinavien eller på www.chill-innovation.com

Chill Innovation A/S har siden år 2000 specialiseret sig i at designe, optimere og tweake populære IT og forbrugerelektronik produkter med fokus på brugeroplevelse, ydelse og kvalitet til primært det skandinaviske marked.

Læs mere her

tags: 2013, december, teknologi, energi, skandinavisk, Skandinavien, innovation, forbrugerelektronik,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar