mandag den 6. januar 2014

Trælegetøj der udfordrer børns fantasi

I dag fremstilles det meste af børns legetøj af plastic. En gåtur gennem en legetøjsbutik byder på dukker, spillemaskiner og figurer af plastic i alle afskygninger fra populære tegnefilm eller lignende. GoToy er en legetøjsproducent, som prøver at genfinde magien ved det enkle trælegetøj, som åbner op for nye måder for børnene at bruge deres fantasi på.
Frk. Smilla er en webshop, som dækker over flere forskellige produktområder. De har både et sortiment af interiør til hjemmet, legetøj til børnene, samt tøj og accessories til garderoben, og erpå den måde blevet en oplagt og velbesøgt gavebutik til de danskere, der leder efter gaveideer. Kvaliteten og den gennemarbejde detalje er gennemgående for hele sortimentet i webshoppen, som kan siges at være et alternativ til masseproducerede og mere upersonlige basisvarer. Blandt andet oplever de stor interesse i deres udvalg af plakater og postkort fra ViSSEVASSE.Denne linje har gjort det naturligt for Frk. Smilla som de første – og indtil videre eneste – i Danmark, at have taget GoToys legetøj til sig som en del af deres varekatalog.

Børn opdager verden gennem legetøj
Legetøjet fra GoToyhenvender sig til børn mellem 0-6 år, og skiller sig ud fra det typiske, moderne legetøj, ved at bestå af enkle træfigurer med farverige tryk og sommetider blødt stofovertræk. De forskellige elementer kan bygges sammen, bilerne triller og fuglefigurerne vipper. Fælles for alt legetøjet er, at enkeltheden og kombinationsmulighederne giver frit rum til, at børnenes egen fantasi kan udfolde sig på et utal af muligheder. Filosofien bag legetøjet er, at børn bruger legetøj som en måde at udforske verden omkring sig – det er i virkeligheden denne eksperimenterende opdagelse af form og følelse der finder sted, når de leger. Derfor er det vigtigt at udforme legetøjet på en måde, der giver plads til at røre, løfte, føle tyngde og overflade, og opbygge genkendelige scenarier.

Når der handles trælegetøj hos Frk. Smilla bliver det altså muligt for børnene at få stimuleret deres fantasi på nye måder, hvor legen bidrager til opdagelsen af den omkringliggende verden.

Læs mere her

tags: Danmark,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar