fredag den 10. januar 2014

A°rets julehandel eksploderer – sammenlignet med sidste a°r !

DIBS, Nordens førende leverandør af enkle og sikre online betalingsløsninger, meddeler, at julehandelen pa nettet i Danmark sla r nye rekorder! For større webshops øgede e-handelen pa nettet med hele 17% i perioden 1-7 december, sammenlignet med samme periode sidste a r.
For sma og mellemstore webshops var øgningen 40%.
Danskerne har for alvor opdaget nemheden i at købe sine julegaver pa nettet. I DIBS a rlige rapport Dansk E-handel 2013 angav 63%, at det vigtigste grund til at de handler pa nettet var, at det forenkler købsprocessen.

- Det er glædeligt at se at e-handelens udvikling fortsætter med at sla nye rekorder. Folk har ikke lyst til at kæmpe med lange køer i større butikscentre og gør deres eget liv lidt nemmere ved at bestille julegaverne pa nettet siger Lars Juul Dalsted, salgschef pa DIBS.
Næste uge offentliggøres tallene for a ret julehandel i perioden 8-14 dec sammenlignet med samme periode sidste a r.

Om undersøgelsen:
Tallene er baseret pa omsætningsforøgelsen hos webshops, som er eksisterende kunder hos DIBS, som er Nordens største betalingsløsningsudbyder pa nettet.

###

DIBS tilbyder det bredeste udbud af enkle og sikre betalingsløsninger på nettet. Vi begyndte i 1998 og var da pionerer inden for online betalingsløsninger – i dag er vi Nordens førende. Vi var de første til at gennemføre en milliard transaktioner. Vi har 15.000 kunder med en samlet omsætning på mere end 100 milliarder kroner. 2.000 nye webshops vælger årligt vores løsninger. Vi er 100 medarbejdere i Danmark, Sverige og Norge, som arbejder på at gøre online betaling nemt. DIBS er børsnotered på First North med Redeye som Certified Advisor.


Læs mere her

tags: Danmark, Sverige, Norge, 2013, december, julegave, omsætning, 1998, e-handel, First North,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar