mandag den 30. december 2013

Hele Danmarks TV-baronesse indleder samarbejde med den største danske modebutik på nettet

image description
Caroline Fleming, som står i spidsen for designet af Beautiful Legs kollektionen, indgår nu samarbejde med SmartGuy koncernen om onlinesalg af sin Beautiful Legs linje. Både Caroline Fleming og onlinegiganten, SmartGuy, forventer sig meget af samarbejdet.
Caroline Fleming står blandt andet bag en række succesrige TV-programmer, som blandt andet tæller 'Danmarks næste Topmodel' og hvor programmets 4. sæson netop for øjeblikket kan ses på Kanal 5, SBS Media Discovery.

Det har været vigtigt for Caroline Fleming og holdet bag Beautiful Legs at vælge en dansk samarbejdspartner med international rækkevidde.
'Samarbejdet med SmartGuy er oplagt, da de er markedsleder i Danmark på salg af mode online. Derudover har de sites som skal markedsføre produkterne, nemlig Smartgirl og Stylepit, en modemæssig profil, som vi kan relatere os til. Jeg glæder mig meget til samarbejdet', lyder det fra Caroline Fleming.

For SmartGuy er dette samarbejde også en spændende mulighed for at udvide på et vareområde i vækst. Sidste år så koncernen en vækst på lingeri og undertøjskategorien på mere end 80%, hvilket der forventes slået i år. For chefindkøber og medstifter af SmartGuy, Christian Bjerre Kusk, er Beautiful Legs en spændende samarbejdspartner, som uden tvivl kan tilføre noget salgsvolumen.

'Vi glæder os til samarbejdet. Carolines produkter tror vi på, og det passer godt i vores øvrige udvalg til målgruppen. Derudover tror vi også på de synergier vi ellers kan skabe på marketingfronten med Caroline og Beautiful Legs. Caroline Fleming kan følges på Instagram under profilen @Carolineflemingofficial hvilket er en yderligere inspirationskilde for vores kunder og dermed også en afgørende factor for succes på salgsfronten', siger Christian Bjerre Kusk.

Beautiful Legs er allerede nu tilgængelige på alle tyve europæiske SmartGirl & StylePit-sites. På spørgsmålet om i hvilket marked den højeste forventning til salg ligger, siger Christian Bjerre Kusk med et smil på læben: 'Alle landes kvinder ville jo gøre sig rigtig godt i Beautiful Legs, men Norden er i første omgang vores hovedmarked på det produkt – og der er jo også ekstra mange med Beautiful Legs der'.


Læs mere her

tags: Danmark, euro, Caroline Fleming, Discovery, onlinesalg,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar