onsdag den 29. maj 2013

TWOFORONE GO forbedrer brugeroplevelsen af deres 2 for 1 tilbuds-app

En ny opdatering fra TWOFORONE GO har gjort deres app væsentlig hurtigere. Samtidig er det blevet nemmere at få en profil på app en.

Med den nye opdatering loader app en nu over 500 tilbud på få sekunder. Det betyder, at man ikke længere skal vente længe på at den lange liste med tilbud dukker frem som man ellers tidligere kunne opleve.

App ens log ind-side har desuden fået et ansigtsløft. Et mere brugervenligt design gør det nemt at oprette en profil eller logge ind. Det skulle gerne forhindre eventuelle misforståelser i forbindelse med oprettelses- og log ind-processen.

Hos TWOFORONE GO arbejder de hele tiden på at optimere app en og dermed også brugeroplevelsen. Målet er nemlig at blive den foretrukne kilde til gode 2 for 1 tilbud i København. Derfor har de også netop gennemført en større brugerundersøgelse, for at få en bedre forståelse af deres brugeres behov.

Brugeroplevelsen skal være god - ikke bare god, men rigtig god. Det skal være nemt at bruge sine tilbud og udforske København. Hvis man oplever problemer, så føler brugerne ikke, at det er besværet værd - heller ikke selvom tilbuddene er gode, siger Janne Rounborg, Marketing Manager hos TWOFORONE GO.

Opdateringen er tilgængelig til både iPhone og Android.

Læs mere her

tags: København, Android, iPhone,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar