mandag den 13. maj 2013

Hele gavebutikken lige i lommen

Har storken lige leveret til din familie, eller er familien allerede beriget med skønne ønskebørn, så er der godt nyt! Sendentanke.dk og ØnskeBørn er nu gået sammen om at gøre det nemt at få styr på gaver til den lille nyfødte, nybagte forældre, barnedåb, børnefødselsdag o.lign.

Det eneste man skal gøre er at følge få simple trin:
1: Gå ind på Ønskebørn.dk eller Sendentanke.dk
2. Udfyld modtagers mobilnummer, skriv en personlig hilsen og betal med kreditkort.
3. Gaven leveres på få sekunder til modtagers mobiltelefon.

ØnskeBørn er kommet med på denne nye trend, der forhåbentlig vil kunne sende rigtig mange kunder ned i ØnskeBørns 30 landsdækkende butikker. udtaler ØnskeBørns adm. direktør Lars Elsborg og uddyber: Det mobile medie anvendes ekstraordinært stærkt i vores primære kundegruppe, det er instinktivt og hurtigt - lige noget der passer til vores kunder!

Hos Sendentanke.dk er de også glade for det nye samarbejde og er klar på at gå hele vejen, for at det nye tiltag bliver en succes.

Hos Sendentanke.dk vil vi gerne gøre det nemt for danskerne at give gaver til folk de holder af. Ved at sende et gavekort direkte til mobilen kan man hurtigt og bekvemt give folk et positivt pust i en måske travl hverdag. Man kan overstå gaveindkøb på farten, og skulle man sågar være forhindret i at møde op personligt til f.eks. en barnedåb eller børnefødselsdag, så kan man nemt og sikkert give et gavekort, som folk modtager direkte på deres mobiltelefon udtaler Rune Eirby Poulsen, adm. direktør for Sendentanke.dk.


Læs mere her

tags: direktør, bilen,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar