onsdag den 20. marts 2013

Velgørenhed behøver ikke at koste ekstra

Forbrugeren af dagligdagsvarer som rengøringsmidler og produkter til personlig pleje, kan nu forene det nyttige med velgørenhed - uden at det koster ekstra.

Produktionsvirksomheden DOT DOT A/S har indgået et banebrydende samarbejde med Røde Kors om udvikling og salg af rengøringsmidler og personlige plejeprodukter. Ved køb af Røde Kors produkterne giver DOT DOT 60 procent af overskuddet til Røde Kors hjælpearbejde i forbindelse med katastrofer.

Forbrugeren vil ikke skulle betale ekstra for at støtte Røde Kors hjælpearbejde. Som forbruger gør man med andre ord en forskel uden at skulle have flere penge op af lommen. DOT DOT A/S ser samarbejdet med Røde kors som en naturlig del af virksomhedens forpligtelse over for det samfund, som den er en del af.

Virksomhedens to direktører Christian Olsen og Louise Irgens har begge oplevet nødstedte mennesker i den 3. verden. Det er de oplevelser, der ligger til grund for indgåelse af samarbejde med Røde Kors.
Vi har indgået samarbejde med Røde Kors, fordi de opererer på mange fronter både nationalt og internationalt , siger direktør Christian Olsen.
Det er et meget spændende samarbejde, vi har indgået og vi glæder os til at se, hvor meget volumen, det kan få. Det er dejligt, at der er virksomheder, der som DOT DOT er parat til at involvere deres kunder i projekter som dette, der kan gøre en reel forskel for mange mennesker i nød, siger Anders Ladekarl, generalsekretær i Røde Kors.

Stormagasinet Magasin er de første til at lancere DOT DOT produkter med mærket Røde Kors.
I Magasin vælger vi altid top-kvalitetsprodukter, og foretrækker, at produkterne er fremstillet i Danmark. At salget af DOT DOT produkterne endvidere gavner Røde Kors er naturligvis en ekstra fordel og i tråd med Magasins mangeårige tradition for velgørenhed. , siger Ricky van Overeem, Foodmanager i Magasin.
DOT DOT produkterne med mærket Røde Kors kan købes i Magasin stormagasiner over hele landet.

Pressemøde onsdag den 20. marts klokken 13.00 hos Magasin, Mad & Vin, Kgs. Nytorv med deltagelse af Røde Kors.

Produkterne
Røde Kors serien der er lavet på recepter, hvor miljø-, hud-, og allergivenlighed er i højsædet - består af:
Personlig pleje: Shampoo, Balsam, Shower gel, Bodylotion, Håndsæbe og håndcreme.
Rengøring: Universalrengøring, Glasrens, Opvask, Køkkenrengøring og Badrengøring.

For yderligere information: Kontakt Christian Olsen +45 2960 6151- www.puredotdot.com og http://www.rodekors.dk

Fakta om Røde Kors serien: Produkterne indeholder ikke ammoniak, klor, parabener, ftalater, formaldehyd, kunstige farvestoffer, fosfater eller petroleum destillater. De er heller ikke testet på dyr.


Læs mere her

tags: Danmark, direktør, generalsekretær, kunst, Røde Kors, storm, virksomhed, recept, velgørenhed, penge, Kgs. Nytorv, miljø, Fakta, allergi, parabener,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar