fredag den 18. januar 2013

Rejsetip: Spar penge på hoteller og ferielejligheder

Har du bestilt flybilletter, men ikke hotel Så start med at tjekke, om der er nogle gode deals på et hotelophold i den by, du skal til.

Mange af de danske deal-hjemmesider har løbende tilbud med ca. 50 % besparelser på hotelophold og ferielejligheder på de mest populære feriedestinationer og i de hotteste storbyer som Paris, London, Barcelona og mange flere. Får du fat i et godt tilbud, kan du faktisk spare helt op til 70 % på hotelopholdet. Du kan derved spare mere, end du normalt sparer gennem hotelsøgningshjemmesider.

Da de mange hoteltilbud er spredt ud på mange forskellige tilbudssider, er det nemmest at lede efter hotel-deals gennem en deal-aggregator, som samler alle tilbuddene fra de forskellige deal-hjemmesider og inddeler dem i kategorier. Bownty, som er den største deal-aggregator på markedet, samler deals fra over 20 forskellige danske deal-hjemmesider. Under kategorien Hotel og Rejser (du kan selv vælge om du vil se på indlandsrejser eller udlandsrejser) finder du en oversigt over alle de rejse-deals, deal-markedet har at byde på.

Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar