fredag den 2. november 2012

Når moden indtager rejsebranchen

Det er efterhånden ved at være nogle årtier siden, at en kuffert var en firkantet boks i ensfarvet sort eller brun, som skulle bæres.

I dag kan man efterhånden købe en ny kuffert i alle regnbuens farver eller stribet, om man vil, og der kommer hele tiden nye farver og modeller til.
Ifølge Travelfreak.dk, som sælger alt i kufferter, rejsetasker og andet rejserelevant udstyr, er det blevet populært at købe en trolley i en frisk og moderigtig farve.

Ca. 2 gange årligt kommer der nye farver og modeller i kufferter.
En farverig kuffert sætter ikke blot kulør på rejsen, den er også meget lettere at kende på transportbåndet i lufthavnen.

Men farven og designet er ikke det eneste, der udvikles på indenfor rejseprodukter, vægten og holdbarheden er mindst ligeså vigtig, når den moderne rejsende skal vælge nyt rejseudstyr. Det må helst ikke veje noget, og så skal det kunne holde til lidt af hvert.

Flere og flere køber i dag kufferter med 4 hjul i stedet for de traditionelle 2-hjulede, fordi de er meget lettere at manøvrere, de kan skubbes i alle retninger og drejes 360 grader med 2 fingre, og så kan de ligeledes trækkes som de 2-hjulede.

Så trenden er klar: Masser af pangfarver, minimal vægt, høj styrke og 4-hjul.

Du kan se alle de nye modeller og farver på http://www.freakshop.dk/category/rejsekuffert-4hjul-86/

Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar