fredag den 23. november 2012

Forbrydelsen dræber danskernes købsvaner på nettet

Danskerne elsker at handle på nettet, især i aftentimerne efter børnene er lagt i seng. Hos netbutikken, Abilicaonline.dk, der forhandler motionsudstyr til hjemmetræning, er den mest populære e-handelstime mellem kl. 20 og 21. Denne handel er de sidste ni søndage blevet elimineret af en populær serie om en efterforsker i striktrøje.

Danmark logger af og trækker stikket ud
Når Forbrydelsen ruller over skærmen i Danmark, er det internethandlen, der er offeret. Danskerne slukker computeren, tager en kop kaffe, læner sig tilbage og forsvinder ind i Sarah Lunds dystre og nervepirrende verden i en time. Salget hos Abilica taler sit tydelige sprog med et fald på 90% i forhold til ugens andre dage på samme tidspunkt.

Direktør for Abilicaonline.dk, Michael Madsen, finder tendensen interessant:
Vi oplever jo også gode søndagsserier på andre tidspunkter af året, men de trækker ikke salget derned. Det er interessant at se, hvordan underholdning kan gå hen og blive så populært, at man ikke kan e-handle imens, udtaler han.

Livet efter forbrydelsen fra uhygge til julehygge
Sidste afsnit ruller over skærmen på søndag. Her bliver forbryderen afsløret, og vi siger et absolut sidste farvel til Sarah Lund. Vi går fra den ene yderlighed til den anden fra mordgåder og galskab til mandariner og gløgg Fra næste søndag, som er første søndag i advent, står den på brunkager, adventslys og julegaveindkøb.

Det er godt for vores salg af motionsudstyr, at sidste afsnit sendes nu. Julehandlen er jo lige om hjørnet, og det er her årets største omsætning ligger. Det skal forbrydelsen helst ikke tage fra os, siger direktør Michael Madsen og fortsætter med et skævt smil:
Jeg står dog med blandede følelser. Jeg glæder mig jo til at få kunderne tilbage i butikken, men jeg kommer selv til at savne den time søndag aften med min familie og Sarah Lund.

Om Abilicaonline.dk
AbilicaOnline.dk forhandler varemærket Abilica, som er det førende mærke inden for udstyr til hjemmetræning i Norden samt en række andre populære mærker. Abilica Online ApS åbnede som ren netbutik i 2007 og har fra starten haft en årlig vækst på 30%. I april 2009 åbnede den første fysiske butik i Aarhus, for at give kunder mulighed for at prøve produkterne inden køb. I september 2012 er Abilica Online flyttet i endnu større lokaler i Aarhus og har nu Danmarks største showroom for motionsudstyr til hjemmetræning.


Læs mere her

tags: Danmark, 2009, direktør, internet, computer, julegave, 2012, omsætning, 2007, sprog, e-handel, kaffe,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar