tirsdag den 27. november 2012

Cyber Monday sælger for 5,94 mia. online

En undersøgelse viser at 77 procent af alle online-butikker øger deres salg betydeligt på Cyber Monday (mandagen efter Thanksgiving). En tendens der har medført at stort set alle online butikker tilbyder store rabatter som kun er gældende på Cyber Monday. Alene i 2010 var det samlede online salg $ 1,03 (5,94 DKK) milliarder og dermed den største online handelsdag nogensinde.

Amerikanerne har allerede taget denne tendens til sig og mens kun en lille brøkdel af danskerne har købt deres julegaver viser en undersøgelse foretaget af ShopUSA.com at mere end 70% af amerikanerne har købt deres julegaver efter Cyber Monday.

Mange stod allerede i kilometer lange kører på Black Friday, red. i fredags dagen efter Thanksgiving, for at hamstre gode tilbud. Men igen år overrasker de amerikanske online-butikker med store rabatter på Cyber Monday i et forsøg på at sætte endnu mere skub i julehandlen.
ShopUSAs undersøgelse viser at der i år ikke er én online-butik i USA der ikke tilbyder stærkt reducerede priser. Dette gælder også populære produkter som iPad, Kindle Fire fra Amazon.com samt modetøj fra RalphLauren.com og Kennethcole.com.

Cyber Monday er også blevet populært i Danmark. Allerede sidste år så ShopUSA en stor stigning i danskernes online handel fra USA. Den store efterspørgsel på de gode tilbud i amerikanske online-butikker på både Black Friday og Cyber Monday medførte at ShopUSA måtte indsætte ekstra kapacitet på flyfragten fra USA til Danmark for at sikre at danskerne fik deres varer indenfor den lovede leverings tid på 5-7 dage.

Online-butikkerne har gennem de sidste 5-10 år uddannet alle online shopperne til hele tiden at søge efter de bedste tilbud. Mange slapper mere af ved at sidde derhjemme i ro og fred eller på arbejdet for at finde de varer de ønsker eller for at finde gaver til hele familien. Seneste undersøgelse fra ShopUSA viser at specielt danskerne og svenskerne ikke ser nogen hindring i at varerne købes i USA og fragtes hjem til hhv. Danmark eller Sverige. Tværtimod er det fantastisk at det nu er blevet så nemt at købe varer i de amerikanske online butikker uden at skulle besvære med fragt told og moms, da dette håndteres af ShopUSA.com.


Læs mere her

tags: USA, Danmark, 2010, Sverige, julegave, moms,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar