fredag den 5. oktober 2012

DinBazar.dk ? Danmarks mest brugervenlige internethandelsplads!

Nu lanceres DinBazar.dk, som skal være den nye aktør indenfor onlinehandel direkte mellem brugere.

Efter utallige udviklingstimer og masser af idearbejde står hjemmesiden i dag færdig og funktionsdygtig, og man kan gå ind og oprette en annonce ved hjælp af ganske få klik.

DinBazar.dk er et nyt og unikt tiltag indenfor onlinehandel direkte mellem brugere, da man ikke kun kan sælge tøj på hjemmesiden, men også boligartikler, legetøj og spil.

Hjemmesiden distancerer sig fra mange af de mere snævert fokuserede konkurrenter, som kun tilbyder salg af tøj. Derudover er den også mere brugervenlig end mange andre aktører på markedet.

Nemt og overskueligt:
Hjemmesiden er udviklet med stor fokus på brugervenlighed og at der kan handles hurtigt, nemt og bekvemt. Det tager kun få minutter at oprette en bruger og det samme gælder når man skal oprette en annonce.

På DinBazar.dk har man i forvejen kodet alle mærkerne ind på siden, og dette gør søgeoptimeringen meget nem og overskuelig. På denne måde hurtigt finde frem til det man leder efter, og man slipper på denne måde også for lange og kedelige tekster i annoncerne.

Et lille månedligt beløb:
For et lille månedligt beløb kan man få ubegrænset adgang til hjemmesidens mange muligheder. Som en ekstra bonus, får man de første tre måneders plus-abonnement med gratis, når man opretter sig. DinBazar.dk er naturligvis også tilgængelig uden abonnement.

DinBazar.dk på Facebook:
DinBazar.dk er meget aktive på Facebook og har egen side, hvor der tilbydes annoncering direkte mellem medlemmerne, for at skabe ekstra opmærksomhed omkring annoncerne. Herudover er der også mulighed for at få support på Facebook.

Spørgsmål til ovenstående kan henvendes til Rasmus eller Morten:
Rasmus Lykke Madsen, Rasmus@dinbazar.dk, 28780116
Morten Hjuler, Morten@dinbazar.dk, 22989376

Læs mere her

tags: Facebook,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar