søndag den 30. september 2012

Ungarbejde.dk blandt de bedste E-handlere i Danmark

Ungarbejde.dk var med helt fremme i feltet da FDIH (Foreningen for Distance- og Internethandel red.) uddelte E-handelspriser på Børsen i sidste uge. En af stifterne kunne endda bryste sig med at være en af de yngste, der nogensinde har været nomineret til prisen.

Stifterne af Ungarbejde.dk fik sig en glædelig overraskelse, da de for 2 uger siden fik at vide, at de var nomineret til at være blandt top 3 - i deres kategori - af i alt 181 indstillede virksomheder.
E-handelsprisen er en festlig årlig begivenhed, hvor de bedste inden for e-handel præmieres. For at komme så langt skal man dog en del igennem.
De indstillede virksomheder bliver i perioden medio januar 2010 indtil medio marts 2010 genstand for en bedømmelse, som har flere faser.
Efter at være blevet screenet i to udvalg, vælges de tre bedste i hver kategori. Herefter følger en personlig præsentationsrunde og juridisk tjek ved advokater for til sidst at ende hos dommerne, som tager den endelig afgørelse. Ungarbejde.dk nåede således helt til toppen, ved at ende i top 3.

Speciel stor oplevelse var det for Martin Fabricius, der med sine 19 år er den yngste nomineret til E-handelsprisen nogensinde.

For mig har det at vinde E-handelsprisen, været en drøm, en drøm som endnu ikke er gået i opfyldelse, men når man som 8 mdr. gammel virksomhed ender som top 3 er der håb forude Siger Martin Fabricius.

Rosende ord med på vejen
Ungarbejde.dk fik dog også mange rosende ord med på vejen, og blev klart opfordret til at stille op igen.

Flere henvendte sig og sagde, at de beundre det arbejde vi laver, og at vi virkelig har formået at skabe en hjemmeside som både tilgodeser virksomheder og de unge tilføjer Martin Fabricius.

Hårdt jobmarked
Jobmarkedet er ikke, hvad det har været, men med et nyt tiltag håber Ungarbejde.dk at give de unge flere job muligheder.

Vi har nu også gjort det muligt for private at finde ung arbejdskraft gennem os. Det betyder, at man som privat har mulighed for at søge en babysitter, rengøringshjælp, havehjælp mv. Hvilket også er med til at give de unge flere job muligheder udtaler Rasmus Terp, en af stifterne af den succesfulde portal.

Private og virksomheder kan i dag få glæde af over 28.000 unge brugere som har oprettet sig via Ungarbejde.dk

Læs mere her

tags: 2010, Børsen, portal, virksomhed, jobmarked, arbejdskraft, e-handel, FDIH, E-handelspris,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar