søndag den 22. april 2012

Perchs te forhandles nu gennem nemlig.com

Perchs Thehandel fylder på mandag d. 16. april 177 år. Det fejrer den gamle tehandel med et nyt samarbejde med online supermarkedet nemlig.com, der gør det muligt at købe teen på nettet og få den bragt lige til døren.

Forandring for at bevare . Sådan lyder sloganet for Perchs Thehandel, der på mandag fejrer sin 177 års fødselsdag og på trods af den høje alder er mere populær end nogensinde. I sloganet ligger hemmeligheden bag den årelange succes; det handler om at bevare de gamle traditioner og samtidig følge med tiden. Derfor fejrer Perchs fødselsdagen med at indlede et nyt samarbejde med netsupermarkedet nemlig.com, der bringer teen helt hjem til kundens dør. Supermoderne og samtidig lige som man gjorde engang.

Vi blev besnærede af tanken om at kunne servicere kunden fuldt ud og levere lige til døren. Det lyder lidt gammeldags, at varerne bliver bragt lige til døren. Og når teen kommer med papir, bærepind og budbringer, så bliver det bragt til dørs på en eksklusiv måde fortæller Stine Hincheldey Alwén, der sammen med sin bror, Christian Hincheldey, er daglig leder af Perchs og 5. generation i den gamle te-familie.

Te med historie og tradition

Perchs Thehandel lever af at sælge te, men de lever også af at sælge oplevelser og et stykke historie. Teen bliver stadigvæk pakket ind i papir med snor og bærepind, som i gamle dage, hvor kunderne kunne bære sine varer hjem med bærepinden mellem fingrene. Personalet siger aldrig du og hej , men tiltaler altid kunden med De , Dem og Deres . Og selve forretningen er i de senere år blevet varsomt restaureret, så det oprindelige gyldne lædertapet og glasloftet er lige så flot i dag, som den dag butikken åbnede i 1835.

Samarbejde skaber fornyelse

Men traditioner og storytelling gør det ikke alene, hvis man som detailhandler skal overleve i et kriseramt Danmark. Det gælder om at vide, hvad forbrugerne vil have, og hvordan moderne indkøb ser ud. Derfor gør Perchs Thehandel nu det, som bl.a. Lagkagehuset, Sv. Michelsen chokolade og Slagter Lund på Frederiksberg også gør; nemlig at sælge sine varer gennem nemlig.com.

Vi sørger for at træde varsomt og passe på det traditionsbundne, hyggen, servicen, kvaliteten og det personlige touch. Men vi er også klar over, at vi skal følge med tiden og løbende udvikle os, og derfor vælger vi nu at samarbejde med nemlig.com. Der er noget superlækkert i at kunne få hele pakken, når man handler dagligvarer; friske fisk, kød, brød, lækker chokolade- og nu vores te smiler Stine Hincheldey Alwén.

Nemlig.com har netop fokus på at kunne tilbyde varer fra specialbutikker og er derfor glade for det nye samarbejde.

Perchs te passer ind i vores portefølje af delikate specialvarer, og vi er meget glade for at kunne tilbyde vores kunder te af høj kvalitet udtaler Jan Møller, marketingchef i nemlig.com.

Det er Perchs bedst sælgende te-produkter, der fra lørdag d. 14. april kan bestilles hos nemlig.com og leveres mandag d. 16. april præcis 177 år efter Perchs Thehandel så dagens lys.


Faktaoplysninger

nemlig.com
nemlig.com blev grundlagt d. 25. august 2010, og er i dag Danmarks største online supermarked med mere end 5000 varer i sortimentet og over 150 ansatte.
nemlig.com udbringer dagligvarer i og omkring København fra Hillerød i nord til Køge i syd
Omsætningen ligger på et trecifret millionbeløb og forventes fordoblet i løbet af 2012
nemlig.com bygger på avanceret brug af it og vandt i 2011 E-handelsprisen i Danmark og bronze ved den tilsvarende internationale konkurrence European E-commerce awards 2011 ved Global E-commerce Summit


Perchs
A.C. Perchs er Europas ældste tehus og blev oprindeligt grundlagt af Axel Christian Perch
I 1835 åbnede A. C. Perchs The i Kronprinsensgade 5 i København, hvor den har ligget lige siden.
I 1894 overtog familien Hincheldey tehuset. Det er nu 5. generation af slægten Hincheldey, Stine og Christian, som står for den daglige drift. Perchs har egen import af kvalitetste og har været kongelig hofleverandør siden 2002.

Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar