lørdag den 21. april 2012

Ny netbutik sælger gravsten til nettopriser

I dag åbner nettogravsten.dk. Her er prisen på gravsten helt i bund, mens udvalget og serviceniveauet er tilsvarende skåret ind til benet. Man betaler kun for den rå vare, gravstenen men har dog mulighed for at tilkøbe enkelte serviceydelser.

De sidste 10-15 år har den måde, vi køber gravsten på, ændret sig markant. Først og fremmest er vi blevet individualister vi vil have gravsten på alle mulige, forskellige måder. For nogle er det væsentligt, at gravstenen fremstår flot og stilig, for andre er det afgørende med et naturligt udtryk. Andre igen vægter det højtidelige, at råvaren er dansk, eller at stenarbejdet er udført af en faglært håndværker og for nogle er prisen det vigtigste. Som en del af bestræbelsen på at imødekomme den sidste gruppe har Danske Stenhuggerier i dag åbnet netbutikken nettogravsten.dk.

Netto gravstenspriser
Princippet for nettogravsten.dk er den lavest mulige pris i kraft af et begrænset sortiment og et minimalt niveau af serviceydelser. Der er fx tre skrifttyper at vælge imellem og et udvalg på 5-10 stentyper, der fås i nogle få forskellige størrelser. Man kan vælge mellem plænesten og urnesten, mens det ikke er muligt at bestille en gravsten til et større gravsted (kistegrav).
Kistegravsteder er så individuelle i størrelse og udformning, at vi ikke finder det fagligt forsvarligt at tilbyde sådan et produkt på internettet. Her må man henvende sig til den lokale stenhugger, som kender de lokale kirkegårdes traditioner og sædvaner og fx kan overskue, hvilken type gravsten der vil passe godt ind i miljøet af gravsteder på nordsiden af netop den og den lokale kirke, forklarer Michael Rohde-Petersen fra Danske Stenhuggerier.

Fleksibilitet i valg af serviceydelser
Bestiller man via nettogravsten.dk, får man en prisbillig løsning, hvor den almindelige rådgivning er skåret bort. Eksempelvis skal man selv sætte sig ind i diverse servitutter og undersøge, om stenen har den rigtige størrelse og i øvrigt overholder de regler og traditioner, der gør sig gældende på den konkrete kirkegård. Man har dog mulighed for at tilvælge visse ydelser, som man måske er mere tryg ved at lade en professionel stenhugger varetage. For et mindre beløb kan man fx få gravstenen opsat på gravstedet, og man kan få sit eget design af gravstenen vurderet og justeret af en ekspert.

Forskellige gravsten til forskellige grupper
Gravstenskunder er i dag en meget mere differentieret gruppe end for blot 10 år siden, og der er en langt større efterspørgsel på individuelle løsninger. Der er kunder, for hvem den fulde service og personlige betjening er det vigtigste, og kunder, for hvem det vigtigste er at finde en budgetmæssigt fornuftig løsning. Som markedsleder er det Danske Stenhuggeriers ansvar at udvikle markedet og sørge for et vareudbud til alle segmenter med produkter, der er tilpassede de forskellige grupper. nettogravsten.dk er målrettet den gruppe, som primært søger en økonomisk attraktiv løsning, siger Michael Rohde-Petersen.

nettogravsten.dk er godkendt af e-handelsfonden og har desuden trustpilot, så man kan dele sin oplevelse af at handle på nettogravsten.dk med andre kunder.

Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar